NAJAVA: SAJAM JASPOWA & FISCHEREI 2013

Napisao  Ponedjeljak, 25 Ožujak 2013 18:40

jasprova-logo-1BEČ - Od 05. do 07. travnja ponovno će se održati sajam „ Jaspowa & Fischerei“. Sajam se održava svake dvije godine te otvara sezonu svih događanja u izložbenom centru Messe Wien u Beču. „Jaspowa & Fischerei“ ugošćuje sve lovce, ribolovce, ljubitelje prirode, oružja, streljaštva, vlasnike lovačkih pasa, poljoprivrednike i šumare u cijeloj dunavskoj regiji.

SAJAM JASPOWA & FISCHEREI 2013, VIENNA, AUSTRIJA

jasprova-logo-1BEČ - Od 05. do 07. travnja ponovno će se održati sajam „ Jaspowa & Fischerei“. Sajam se održava svake dvije godine te otvara sezonu svih događanja u izložbenom centru Messe Wien u Beču. „Jaspowa & Fischerei“ ugošćuje sve lovce, ribolovce, ljubitelje prirode, oružja, streljaštva, vlasnike lovačkih pasa, poljoprivrednike i šumare u cijeloj dunavskoj regiji. U tri dana sajma bit će ponuđeno obilje značajki vezane za lov, ribolov i 4x4 segmente.

Neke od osobitosti sajma:

  • Oko 150 domaćih i stranih izlagača predstavlja svoje proizvode vezane za lov, ribolov i 4x4s.
  • Razmjena informacija sa stručnjacima i kolegama iz sva tri sektora.
  • Cilj je proširiti austrijske potencijale uključivši se u skupinu srednje i istočne Europe i zemalja jugoistočne Europe, kao što su Češka, Slovačka, i Mađarska.
  •  
  • Isprobajte široku paletu proizvoda i usluga na licu mjesta i uživajte u mnogim fascinantnim popratnim događanjima za vrijeme sajma.

  • Posebna dopuna sajma je „Absolut Allrad“ na kojoj će biti prikazano 4x4 tržište!
  • „Absolut Allrad“ je idealan način za nadopunu sajma lova i ribolova.

jasprova-1 Prikaz sajma „Jaspowa & Fischerei“ 2011. godine.

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 25 Ožujak 2013 19:02
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023