Dodjela lovačkih odličja na sajmu Agro Zemlja

Napisao  Nedjelja, 04 Listopad 2009 16:11

agrozemlja-logo-240.jpgNa sjednici Lovnog ureda Valpovo, koji ima devet  članica, pod predsjedanjem voditelja Franje Šovagovića podnesene su informacije o aktualnom stanju u tim lovačkim društvima. Tom prilikom dogovoreno je kako će zaslužni lovci na 15. sajmu “Agro Zemlja, koji se održava ove godine od 16. do 18. listopada tradicionalno na prostoru hotela Termia u Bizovačkim toplicama, primiti odličja III., II. i I. reda. Lovačka odličja u subotu, 17. listopada, primit će 28 lovaca, od toga, kako saznajemo u razgovoru s F. Šovagovićem, tri lovca primit će odličja I. reda, njih pet dobit će odličja II. reda , a 20 lovaca odličja III. reda koje će im u ime HLS-a uručiti predsjednik Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije Zlatko Stolnik na lovačkoj svečanosti o kojoj će svi zaslužni lovci dobiti detaljnije informacije na kućnu adresu.

ODRŽANA SJEDNICA LOVNOG UREDA VALPOVO


agrozemlja-logo-240.jpgNa sjednici Lovnog ureda Valpovo, koji ima devet  članica, pod predsjedanjem voditelja Franje Šovagovića podnesene su informacije o aktualnom stanju u tim lovačkim društvima. Tom prilikom dogovoreno je kako će zaslužni lovci na 15. sajmu “Agro Zemlja, koji se održava ove godine od 16. do 18. listopada tradicionalno na prostoru hotela Termia u Bizovačkim toplicama, primiti odličja III., II. i I. reda. Lovačka odličja u subotu, 17. listopada, primit će 28 lovaca, od toga, kako saznajemo u razgovoru s F. Šovagovićem, tri lovca primit će odličja I. reda, njih pet dobit će odličja II. reda , a 20 lovaca odličja III. reda koje će im u ime HLS-a uru čiti predsjednik Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije Zlatko Stolnik na lovačkoj svečanosti o kojoj će svi zaslužni lovci dobiti detaljnije informacije na kućnu adresu.

Na sajmu “Agro Zemlja” u sklopu subotnjeg Lovačkog  dana lovačka društva s prostora Valpovštine, uz postavljenu izložbu trofeja svih  članica, organizirat će natjecanje u kuhanju lovačkog  čobanca u kojem će sudjelovati svih devet članica s područja Lovnog ureda Valpovo. Organizator poljoprivrednog sajma “Agro Zemlja,  osječka tvrtka “Katava, već  je osigurao i pripremio nagrade za prvoplasirane natjecateljske ekipe.  Lovci jedne od članica lovnog  ureda, Lovačkog društva  Srndać” Ladimirevci, kako saznajemo, početkom rujna  sudjelovali su na Danima Ladimirevaca gdje su se uz  lovačke delicije okupili brojni  mještani, a uz simbolične cijene prodanih lovačkih specijaliteta prikupljen je dio sredstava potrebnih za rad toga  društva. B.K. 

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023