Par trikova kako snimiti kvalitetnu fotografiju trofeja

Napisao  Petak, 04 Prosinac 2015 22:28
Kako snimiti kvalitetnu fotografiju trofeja Kako snimiti kvalitetnu fotografiju trofeja

Ako planirate otići na životno lovačko putovanje i planirate potrošiti poveću svotu novaca, morate biti spremni snimiti detalje, od putovanja do trofeja. Posebno ako se radi o lovu krupne divljači treba poraditi na svojim fotografskim sposobnostima.

Svi žele perfektnu fotografiju koja prikazuje vas i vašu predivnu trofeju. Očito je da danas pametni telefoni imaju odlične kamere sa puno megapiksela za čiste i oštre fotografije. Ako nekim slučajem posjedujete visokokvalitetni fotoaparat, izrada perfektne slike biti će lakša. Ako ipak niste profesionalac i nemate najbolju fotografsku opremu, ovi savjeti bi vam mogli pomoći ovjekovječiti svoj ulov.

Obrišite i očistite divljač: korištenjem maramica, obrišite jasne tragove krvi ili sline sa životinje. Posebno će te tome biti kasnije zahvalni kada sliku pokažete doma svojoj djeci ili ljudima koji nisu toliko zainteresirani za lov.

Uzmite više fotografija: Ovo je bitno kako bi mogli pronaći najbolji kut svoje fotografije i vas u više pozicija.

Slikajte svoj trofej odmah nakon ulova: Željeti će te zapamtiti uspješan trenutak kada ste odstrijelili svoju trofeju puno više nego lovačku kuću ili insceniranu pozadinu par sati nakon stvarnog lova.

Prirodna svjetlost je vaš prijatelj: Zadržite sunčevu svjetlost iza vas te se nadajte da će te imati dovoljno dnevnoga svjetla za fotografiranje svojeg ulova.

Ostanite nisko od zemlje: Bez obzira tko će vas fotografirati, možda će morati leći na zemlju ispred vas kako bi dobio najbolji mogući kut trofeje i lovca. Fotografija iz žablje perspektive također daje privid veće životinje nego što je te time dodajete drame u fotografiju.

Dajte svoju fotografiju profesionalcu na uokvirivanje : ovo uključuje mat okruženje slike te dobar okvir koji paše fotografiji. Na ovaj način će te moći objesiti fotografiju sa ponosom i kod kuće i u uredu.

Zadnja izmjena Subota, 05 Prosinac 2015 11:47
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023