Ljepota baranjske divljači u objektivu Marka Mrkonjića

Napisao/la  Subota, 31 Siječanj 2015 06:48

U gradskoj vrevi, pritisnuti svakodnevnim problemima i poslom, rijetko ćemo se prisjetiti ljepota koji se nalaze nadomak naših gradova.

Osječki fotograf Marko Mrkonjić, fotoreporter agencije Pixsell, iskoristio je prednosti svoga posla te tijekom tri godine fotografirao ljepote ne samo Kopačkoga rita već i ostalih dijelova Baranje koje je potom pretočio u jedinstvenu izložbu znakovita naziva Zlato Baranje.

Mrkonjićeva izložba otvorena je protekloga petka, a iako, kako sam kaže, nije namjeravao organizirati veliko otvorenje, u cafe-bar Trica, gdje je postavljeno deset još neobjavljenih fotografija, svakodnevno dolaze poklonici profesionalnih fotografija i ljepota prirode.

Upravo je to Mrkonjić sjedinio u svojoj izložbi koja prikazuje jelene, srne, divlje svinje i brojnu drugu divljač koja se kreće na baranjskom području.

- Htio sam da ljudi vide tu ljepotu koja je toliko blizu gradu, a gotovo da je i ne zamijetimo - samozatajno je rekao Mrkonjić, čija je izložba otvorena sve do 6. veljače i može se pogledati svakoga dana.

Glas Slavonije, 27.01., Ma.M.
Zadnja izmjena Četvrtak, 29 Siječanj 2015 20:10
K2 Items

-

ssso hunting202023

 

so hinting 6 2023 m

 

 

fanzoj lovac info
ritosa lovac info
ma ra lovac infp

lovac kuhada reklama banner veliki2023