Prvenstvo Lovačkog saveza PGŽ u lovačkom trapu i lovačkom parkuru

Napisao/la  Subota, 27 Rujan 2014 00:20

Na županijskom prvenstvu u gađanju letećih meta lovci Primorsko - goranske županije natjecali su se u gađanju letećih metaU lovačkom trapu pucala su se tri kola - u Puntu, Stubici i Kukuljanovu,a u natjecanju je sudjelovalo 32 lovca iz 10 lovačkih društava. U lovačkom parkuru lovci su se natjecali na strelištu "Vojsko" na Kukuljanovu,a nastupilo je 29 lovaca iz osam lovačkih društava.

Na županijskom prvenstvu u gađanju letećih meta lovci Primorsko - goranske županije natjecali su se u gađanju letećih meta.

U lovačkom trapu pucala su se tri kola - u Puntu, Stubici i Kukuljanovu, u dvije serije po 15 meta. U natjecanju je sudjelovalo 32 lovca iz 10 lovačkih društava, te su ostvareni sljedeći rezutati: ekipno prvo mjesto  osvojili su članovi LD "Tuhobić" Krasica (Anđelko Cuculić, Sanjin Jakšetić i Milorad Šepić), drugo mjesto osvojili su članovi LD "Šljuka" Krk (Vladimir Babić, Anton Babić  i Ivan Brala), a treće mjesto osvojili su članovi LD "Lipov vrh" Severin - Lukovdol (Mario Antolić, Damir Babić i Jura Kramarić).

Prvak županije je Vladimir Babić (LD "Šljuka" Krk) sa 78 bodova, drugi Anđelko Cuculić (LD "Tuhobić" Krasica) sa 71 bodom, koliko je imao i Mario Antolić (LD "Lipov vrh" Severin Lukovdol), koji je nakon raspucavanja zauzeo treće mjesto.


U lovačkom parkuru lovci su se natjecali na strelištu "Vojsko" na Kukuljanovu. Na svakom natjecanju svi su lovci gađali dvije serije po 25 meta. Nastupilo je 29 lovaca iz osamlovačkih društava, a ekipno mjesto osvojili su natjecatelji iz LD "Lisjak" Kastav (Željko Lučić, Boris Mladenići i Kristijan Lučić), drugo mjesto pripalo je lovcima iz LD "Jelen" Čavle (Ranko Grlaš, Mladen Superina i Valter Silić), dok su treće mjesto zauzeli lovci iz LD "Tetrijeb" Gerovo (Bruno Kapor, Ivo Spinčić i Lidio Zuzzi).

Pojedinačni naslov osvojio je Vladimir Babić iz LD "Šljuka" Krk sa 72 boda, drugo mjesto zauzeo je Željko Lučić iz LD "Lisjak" Kastav sa 70 bodova, a treće mjesto Bruno Kapor iz LD "Tetrijeb" Gerovo sa 64 bodova.

Pozitivno je to što se ove godine natjecalo i nekoliko mladih lovaca, uz želju da ih dogodine bude još više.

LS Primorsko Goranske županije
Zadnja izmjena Subota, 15 Studeni 2014 13:52
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023