LS Požeško-slavonske županije organizirao natjecanje u trapu

Napisao/la  Srijeda, 10 Rujan 2014 00:47

Lovački savez Požeško-slavonske županije organizirao je na strelištu u Bzenici pokraj Pleternice tradicionalno natjecanje u gađanju letećih meta disciplina lovački trap, koje je okupilo 19 ekipa lovačkih društava. Tradicionalno su već nekoliko godina ekipni pobjednici strijelci „Sv. Huberta“ iz Požege sa 62 boda, drugo je LD „Fazan“ iz Pakraca sa 59, a treće LD „Vidra“ iz Čaglina sa 58 postignutih bodova.

Lovački savez Požeško-slavonske županije organizirao je na strelištu u Bzenici pokraj Pleternice tradicionalno natjecanje u gađanju letećih meta disciplina lovački trap, koje je okupilo 19 ekipa lovačkih društava. Nakon pozdravnih riječi gradonačelnice Pleternice Antonije Jozić i predsjednika Županijskog lovačkog saveza Zdravka Vujnovića natjecanje je otvorio požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

Ono je održano po novim pravilima, odnosno Pravilniku o lovnom streljaštvu Hrvatskog lovačkog saveza, a županijski savez je osigurao  glinene golubove, streljivo, te ručak za natjecatelje i suce. Prije natjecanja u dva termina strijelci su imali treninge.

Tradicionalno su već nekoliko godina ekipni pobjednici strijelci „Sv. Huberta“ iz Požege sa 62 boda, drugo je LD „Fazan“ iz Pakraca sa 59, a treće LD „Vidra“ iz Čaglina sa 58 postignutih bodova.

Među pojedincima najbolji je strijelac Tomislav Rohaček (Strijela, Bektež), drugi Josip Savi (Fazan, Pakrac), treći Tomica Mrđenović (Fazan, Ruševo), a dalje su se plasirali Josip Lesiček (Fazan, Pakrac), Silvio Čvarak (Slavonac, Kutjevo), Matej Minarik (Vidra, Čaglin)... Nagrade im je uručio Zdravko Vujnović, predsjednik Lovačkog saveza požeško-slavonske županije.

Pozega.eu, J.T., 08.09.
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023