LS Istra - natjecanje u lovačkom trapu i pripremi jela od divljači

Napisao/la  Utorak, 26 Kolovoz 2014 10:34

Lovačko gađanje u disciplini LOVAČKI TRAP planira se održati u Cerovlju na strelištu lovačkog društva "Šljuka" iz Cerovlja, u nedjelju 07. 09. 2014. godine. Prijava članova ekipe lovnog ureda, članovi povjerenstva za lovno streljaštvo u ovaj Savez dužni su dostaviti osam dana prije održavanja, zaključno do ponedjeljka, 01. 09. 2014. godine.

Lovačko gađanje u disciplini LOVAČKI TRAP planira se održati u Cerovlju na strelištu lovačkog društva "Šljuka" iz Cerovlja, u nedjelju 07. 09. 2014. godine.

Prijava članova ekipe lovnog ureda, članovi povjerenstva za lovno streljaštvo u ovaj Savez dužni su dostaviti osam dana prije održavanja, zaključno do ponedjeljka, 01. 09. 2014. godine. 

Ekipe lovnih ureda formiraju se kao i ranijih godina putem izlučnih lovačkih gađanja između ekipa lovačkih društava unutar lovnog ureda. U lovačkom gađanju mogu sudjelovati lovci članovi ekipe koji uza se imaju lovačku iskaznicu s važećom identifikacijskom markicom za tekuću lovnu godinu i oružni list za držanje i nošenje oružja.

Lovac MORA biti u lovačkoj opremi (NE MASKIRNOJ) u protivnom ne može sudjelovati. 

Dopuštena je upotreba streljiva s najvećom dopuštenom težinom sačmenog punjenja od 28 grama. Svaki natjecatelj dobiva za natjecanje municiju sa težinom od 24 grama o trošku LSIŽ. Ukoliko natjecatelj namjerava koristiti municiju od 28 grama, donosi ju sam o svom trošku na natjecanje.

U sklopu lovačkog gađanja kao i ranijih godina organizirati će se takmičenje u pripremanju lovačkih specijaliteta. Pripremanje jela vrši se isključivo na plinskim plamenicima koje sa sobom uz ostale namirnice i potrepštine donosi svaka kulinarska ekipa.

LS Istarske županije, 25.08., M.B.
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 18 Svibanj 2015 21:41
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023