Gospićani najbolji u gađanju glinenih golubova

Napisao/la  Srijeda, 20 Kolovoz 2014 11:38

Strijelci Lovačkoga društva Lika iz Gospića bili su najuspješniji na turniru u gađanju glinenih golubova, ili letećih meta u trapu, što ga je u nedjelju organiziralo u Kosinju Lovačko društvo Orao iz Kosinja. Organizatori su, pogodivši 51-oga gluba, samo dva manje od Gospićana, osvojili i drugo mjesto na turniru, a treće mjesto sa 48 pogođenih golubova osvojila je Lovačka udruga  Gacka iz Otočca. Ukupno je pucalo devet društava i udruga.

Strijelci  Lovačkoga društva Lika iz Gospića bili su najuspješniji na turniru u gađanju glinenih golubova, ili letećih meta u trapu, što ga je u nedjelju organiziralo u Kosinju Lovačko društvo Orao iz Kosinja. Organizatori su, pogodivši 51-oga gluba, samo dva manje od Gospićana, osvojili i drugo mjesto na turniru, a treće mjesto sa 48 pogođenih golubova osvojila je Lovačka udruga  Gacka  iz Otočca. Ukupno je pucalo devet društava i udruga.

Pojedinačno prvo mjesto osvojio je Tomislav Rudelić, član Like iz Gospića, a na drugo mjesto plasirao se njegov klupski kolega Zdravko Župan, dok je treće mjesto pripalo članu LD Orao iz Kosinja Perici Aliću. Trofej fair play osvojio je član LD Lika iz Gospića Marinko Alić.

Sljedeće natjecanje u gađanju glinenih golubova održat će se u nedjelju 31. kolovoza na Runjavici i tamošnjoj streljani LU Gacka iz Otočca. Bit će to prvenstvo županije a na njemu će pasti konačna odluka o izboru najboljih ličko-senjskih strijelaca koji će predstavljati županiju na državnom prvenstvu koje će se održati 28. i 29. rujna na u Sportskom centru Bzenica u Požeško-slavonskoj županiji – najavio nam je tajnik Ličko-senjskog županijskog saveza Mile Ugarkovića.

Slobodna Lika, 18.08.
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023