Lovci proslavili dan općine Suhopolje

Napisao/la  Srijeda, 13 Kolovoz 2014 00:08

U okviru višednevne proslave Dana općine Suhopolje, na streljani u Laništu održano je natjecanje u gađanju letećih meta. Natjecanje je otvorio načelnik Općine Suhopolje, Marijan Brlek, koji je natjecateljima zaželio dobro oko i mirnu ruku. Na natjecanju je sudjelovalo 10 ekipa s područja Virovitičko-podravske županije.

U okviru višednevne proslave Dana općine Suhopolje, na streljani u Laništu održano je natjecanje u gađanju letećih meta.

Natjecanje je otvorio načelnik Općine Suhopolje, Marijan Brlek, koji je natjecateljima zaželio dobro oko i mirnu ruku. Na natjecanju je sudjelovalo 10 ekipa s područja Virovitičko-podravske županije.

Najviše letećih meta pogodila je ekipa LU Fazan iz Starog Graca, dok je ekipa Fazan iz Špišić Bukovice osvojila drugo mjesto, a ekipa Lovačke udruge Suhopolje treće mjesto.

Prema principu „fair play“ najbolji je bio Matija Prtenjača iz Suhopolja, a odmah nakon njega Damir Kašuba iz Čačinaca te Željko Bratanović iz Rastovca. Pojedinačno najbolji je bio Tomislav Mikić iz Zdenaca. Najboljima su uručene medalje.

Organizator ovog natjecanja je Lovačka udruga Suhopolje, a pokrovitelj Općina Suhopolje.

Informativni centar Virovitica, 10.08.
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 18 Svibanj 2015 21:44
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023