Održan 4. memorijal Igor Seleš

Napisao/la  Ponedjeljak, 14 Srpanj 2014 00:09

U organizaciji Lovačkog društva Šljuka Bjelovar održan je 4. memorijal "Igor Seleš" u gađanju glinenih golubova, u spomen na tragično preminulog člana društva Igora Seleša. Natjecanje je okupilo dvadesetak ekipa, odnosno 60-ak lovaca, i prema viđenom spomenuto natjecanje prerasta u jedno od najjačih na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

U organizaciji Lovačkog društva Šljuka Bjelovar održan je 4. memorijal "Igor Seleš" u gađanju glinenih golubova, u spomen na tragično preminulog člana društva Igora Seleša.

Natjecanje je okupilo dvadesetak ekipa, odnosno 60-ak lovaca, i prema viđenom spomenuto natjecanje prerasta u jedno od najjačih na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Ekipni pobjednici su članovi LU Lisice iz Hlebina, drugi su bili lovci Bilogore iz Male Mučne, a treći Garića iz Čazme.

Pojedinačno je slavio Damir Mehkek, drugoplasirani je bio Ivan Crnković, obojica članovi LU Lisice, dok je treći bio Mario Srbljanović. U disciplini fair playa pobijedio je Ivan Crnković ispred Ivice Žitnjaka i Dalibora Horvata.

Izuzetno zadovoljan odazivom, predsjednik društva Zdravko Prka u šali je dometnuo: - Najugodnije smo iznenađeni odazivom lovaca, kojih je bilo toliko da smo srneći gulaš morali razrijediti da bi ga bilo dovoljno za sve. Inače, možemo rezimirati da Selešov memorijal prerasta u sve respektabilnije natjecanje – zaključuje Prka.

Večernji list, 10.07., D.Š.

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023