Prvenstvo Hrvatske u disciplini parni trap Ante Glasnović prvak Hrvatske

Napisao  Nedjelja, 29 Kolovoz 2010 20:11

Na streljani streljačkog kluba „Trap“ Vrbovec,21.08.2010. održano je Prvenstvo Hrvatske u disciplini parni trap. Iakose po kalendaru natjecanje trebalo održati na streljani SK „Turopolje“Lukavec, na obnovljenoj streljani organizator nažalost nije bio umogućnosti stvoriti uvjete koji bi odgovarali razini takmičenja, te jeprvenstvo preseljeno u Vrbovec. Treba napomenuti da se time nije ništadobilo jer je takmičenje bilo obilježeno čestim zastojima i nebrojenimrazbijenim metama. Najboljima to nije smetalo pa je u konkurencijiseniora Ante Glasnović (G.A.J. Dubrava) osvojio prvo mjesto sa 166pogodaka ispred brata Josipa (G.A.J. Dubrava) koji pogodio 162 mete štoje bilo i više nago dovoljno za srebrnu medalju, dok se broncom okitioMiroslav Lacković iz SK „Turopolje“ Lukavec sa 156 podođenih meta. Začetvrto mjesto je bilo potrebno i raspucavanje nakon finala jer su iSaša Sedmak („Turopolje“ Lukavec) i Goran Žarić („Trap“ Vrbovec)pogodili 143 mete. U raspucavanju se bolje snašao Goran te pogodio pari osvojio četvrto mjesto dok je Saša promašio jednu metu i završiopeti. Listu finalista završava Vladimir Babić iz SK „Kvarner“Kukuljanovo sa 141 pogođenom metom...

Na streljani streljačkog kluba „Trap“ Vrbovec, 21.08.2010. održano je Prvenstvo Hrvatske u disciplini parni trap. Iako se po kalendaru natjecanje trebalo održati na streljani SK „Turopolje“ Lukavec, na obnovljenoj streljani organizator nažalost nije bio u mogućnosti stvoriti uvjete koji bi odgovarali razini takmičenja, te je prvenstvo preseljeno u Vrbovec. Treba napomenuti da se time nije ništa dobilo jer je takmičenje bilo obilježeno čestim zastojima i nebrojenim razbijenim metama. Najboljima to nije smetalo pa je u konkurenciji seniora Ante Glasnović (G.A.J. Dubrava) osvojio prvo mjesto sa 166 pogodaka ispred brata Josipa (G.A.J. Dubrava) koji pogodio 162 mete što je bilo i više nago dovoljno za srebrnu medalju, dok se broncom okitio Miroslav Lacković iz SK „Turopolje“ Lukavec sa 156 podođenih meta. Za četvrto mjesto je bilo potrebno i raspucavanje nakon finala jer su i Saša Sedmak („Turopolje“ Lukavec) i Goran Žarić („Trap“ Vrbovec) pogodili 143 mete. U raspucavanju se bolje snašao Goran te pogodio par i osvojio četvrto mjesto dok je Saša promašio jednu metu i završio peti. Listu finalista završava Vladimir Babić iz SK „Kvarner“ Kukuljanovo sa 141 pogođenom metom.
Titula juniorskog prvaka Hrvatske otišla je mladom Ivanu Bastalecu iz SK „Trap“ Vrbovec sa 132 pogotka ispred klupskog kolege Ivana Pintarića  sa 124 pogotka. Vlasnik brončane medalje je odlučen u raspucavalju između Nikole Blaževića (GSD „Osijek 1876“) i Andreja Maurovića(SK „Kvarner“ Kukuljanovo) sa 121 pogođenom metom u kojem je nakon tri para izašao kao pobjednik Andrej sa 4 pogotka dok je Nikola završio četvrti sa 3 pogotka. Peti je bio Matija Ošpuh(GSD „Osijek 1876“) sa rezultatom od 120 meta, a šesti Mateo Baretinčić(SK „ Kvarner“ Kukuljanovo) sa 113 meta.
U ekipnom dijelu zlato su uzela braća Glasnović „pojačani“ sa Ivanom Kalinskim starijm sa 344 pogođene mete, druga je ekipa SK „Turopolje“ Lukavec sa 305 pogodaka a treći je SK „Trap“ Vrbovec sa 294 pogotka.
Svi rezultati mogu se pogledati u PDF formatu, te za seniore ekipno klikom ovdje. 

Sanjin Jakšetić 

Izvor: STRELJAČKI KLUB KVARNER  

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023