Lovnokinološkom kupu „Sveti Hubert“ Lovačkog saveza Zadarske županije

Napisao  Srijeda, 27 Rujan 2017 17:05

U organizaciji Lovačkog saveza Zadarske županije u zajedničkom lovištu XIII/122 „Poličnik“ održano je izlučno natjecanje u lovnokinološkom kupu „Sveti Hubert“.

Po ocjeni iskusnih lovnokinoloških sudaca Davora Vranića i Jose Vrkljana

  • Prvo mjesto pripalo je prekaljenom lovcu i kinologu Marinu Pernaru, članu lovačkog društva „Kamenjarka“ Pag koji je sa psom njemačkim kratkodlakim ptičarom „Numa od Piteše“ osvojio 92 boda.
  • Drugo mjesto s 91 bodom i engleskim seterom pod imenom „Tim Bela Dalmatinska“ osvojio je Josip Kovačević član Lovačkog društva „Kuna“ Poličnik
  • Treće mjesto sa 83 boda osvojio s njemačkim kratkodlakim ptičarom pod imenom „PierDel Monte Titano“ lovca natjecatelja Ivice Stulića koji je član član lovačkog društva „Jarebica 1924“ Nin.
  • Četvrtu, ujedno rezervnu poziciju, s 76 bodova osvojio je s engleskim seterom pod imenom „Akord Maslenički most“ Jure Žuža član lovačkog društva „Kamenjarka“ Posedarje.

Zadar Poličnik pobjednici Kupa Sv.Hubert A 381

Osvajači triju prvih mjesta predstavljati će Lovački savez Zadarske županije na Državnom kupu Sv. Hubert u Garešnici.

Medalje i zahvalnice najuspješnijima na prigodan su način uručili čelnici Lovačkog saveza Zadarske županije Damir Perić i Roko Pavić ne krijući zadovoljstvo s onim što su lovci i njihovi psi pokazali na terenu.

 

Autor: Branko Božić
Zadnja izmjena Četvrtak, 28 Rujan 2017 09:19
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023