Najbolja sokolarske oprema i sokolarske ptice stigle u Hrvatsku

Napisao  Petak, 07 Rujan 2007 22:44
viktor_segrt_sokolar_lovac_ŠIBENIK, DUBRAVA -  Vlasnica najbolje sokolarske opreme i sokolarskih ptica iz Velike Britanje, Victoria Norman, odlučila je preseliti u Sokolarski centar, Šibenik i sa sobom dovesti desetak parova najboljih sokolarskih ptica te manufakturu «Rolls Royca» u sokolarskoj opremi iz dosadašnje uzgajivačnice Martin Jones.

ŠIBENIK, DUBRAVA -  Vlasnica najbolje sokolarske opreme i sokolarskih ptica iz Velike Britanje, Victoria Norman, odlučila je preseliti u Sokolarski centar, Šibenik i sa sobom dovesti desetak parova najboljih sokolarskih ptica te manufakturu «Rolls Royca» u sokolarskoj opremi iz dosadašnje uzgajivačnice Martin Jones.

 

 

viktor_segrt_sokolar_lovac

 

Sokolovi, harisi, jastrebovi od najprobranije Svjetske genetike biti će sada dostupni hrvatskim sokolarima. Ova vijest je poprilično odjeknula u sokolarski najrazvijenijoj zemlji na Svijetu, Velikoj Britaniji, i mnogi tamošnji sokolari na održanom Falconry Festivalu su priznali da u Hrvatsku stiže elita svjetskog sokolarenja, na našu veliku sreću.

Detalje pročitajte na: http://www.jutarnji.hr/dalmacijaiotoci/clanak/art-2007,9,6,sokolarski_centar,89000.jl

 

Viktor Šegrt, dipl. ing. šumarstva

predsjednik Hrvatskog sokolarskog kluba

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023