IZAŠAO JE NOVI BROJ (148) NACIONALNOG LOVAČKOG MAGAZINA "DOBRA KOB"

Napisao/la  Subota, 18 Siječanj 2014 00:10

dobra-kob-sijecanj 148U najnovijem broju Dobre kobi možete čitati o mnogim aktualnim i zanimljivim temama. Između ostalog tu su tekstovi o tome kako Ministarstvo ove godine nije dozvolilo odstrel vukova, gdje se prepariraju Nadanovi egzotični trofeji, medvjedu koji je uzbunio mještane i lovce Zagvozda, budućoj skupštini HLS-a, trihinelozi u cetinskom kraju, risu koji se pojavio na sjevernoj strani Biokova, lovačkim vrećama, engleskom Hull metku i  drugo...  Požurite na najbliži kiosk!

dobra-kob-sijecanj 148U najnovijem broju Dobre kobi možete čitati o mnogim aktualnim i zanimljivim temama.

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode nije dozvolilo lov na opasne zvijeri! Stočari su "višak", a vukovi čuvaju ovce. Stručnjaci su procijenili da je vučja populacija tek 177 jedinki, što je ispod očekivanog broja, dok su sve ovo vrijeme tvrdili da ih je 220 u više čopora

Specijalno za dobru kob - safari-lovac i vlasnik splitskoga "Dalmacijalova" Stjepan Miro Olujić: Nadanovi kapitalci sređuju se u Africi! Svjetski stručnjaci prepariraju, pored ostalih,  kljove slona, kožu krokodila i trofej nilskoga konja Nadana Vidoševića  koje je ulovio na svojem posljednjem safariju u Mozambiku.

Panika u Zabiokovlju: neočekivana pojava biokovskoga gorostasa digla na noge lovce i mještane. Zbog iznimno blage, tople zime, medo nije oka sklopio, tvrdi Ivica Buljubašić, koji je otkrio tragove medvjeđih šapa

Lovački izbori 2014., na ljeto izborna skupština HLS-a. Dečak i poslije Dečaka? Hoće li se prvi lovac Đuro Dečak na isteku četvrtog mandata još jednom kandidirati za predsjednika, ostaje vidjeti, ili će pak preuzeti doživotnu funkciju počasnog predsjednika?

Preko nekih lovačkih časopisa vode se interesni ratovi "ispod pojasa".

Tematski prilog: cetinskom kraju zaprijetila opaka bolest trihinela i to u vrijeme najžešćeg lova na veprove i pravljenja kobasica.

Kobna struja na vjetar. Prvi lovac "Tovarnice – Tijarice"  Zlatko Gusić: Rastjerali su nam veprove sve do Slavonije!

Balkanski ris opažen na sjevernoj strani Biokova

Američki rakun "doplivao" u Baranju

Lovačko tržište

  • Precizan pogodak iz mobitela
  • Lovačke vreće za kolibe i čeke
  • Engleski Hull metak mekan i pouzdan

Ponuda za nove pretplatnike. Svakom novom pretplatnikza 180 kn godišnje pretplate Dobra kob daruje kalendar za 2014. godinu.

Informirajte se na broj telefona 0800 1230

Zadnja izmjena Srijeda, 05 Ožujak 2014 00:23
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023