Sto brojeva "Glasa lova i ribolova"

Napisao  Subota, 15 Listopad 2011 13:48

gals-lova-ribolova-100b-1-240.jpgVRIJEDAN JUBILEJ GLASOVA IZDANJA KOJE PROMIĆE KONTINENTALNI TURIZAM TE UNAPRJEÐUJE LOV I RIBOLOV

Svi koji su na bilo koji način pridonijeli izla­ženju časopisa Glasa Sla­vonije "Glas lova i ribolova" okupili su se 15. rujna u osječ­kom Zoo hotelu na svečanoj promociji izlaska jubilarnog stotoga broja.

Prvi broj, podsjetila je uredni­ca Branka Katava, izišao je u lipnju 2003. godine i od prvoga broja časopis je usmjeren in­formiranju čitateljstva o lovu i ribolovu, ali i boljem razumije­vanju prirode i okoliša. Ured­nica Katava zahvalila se svim vrijednim suradnicima, lovci­ma, ribičima, strijelcima, po­sebno prvom uredniku časopi­sa Draganu Cvitkušiću te svi­ma koji su svojim radom do­prinijeli izlaženju proteklih brojeva.

gals-lova-ribolova-100b-1-240.jpgVRIJEDAN JUBILEJ GLASOVA IZDANJA KOJE PROMIĆE KONTINENTALNI TURIZAM TE UNAPRJEÐUJE LOV I RIBOLOV

 

Svi koji su na bilo koji način pridonijeli izla­ženju časopisa Glasa Sla­vonije "Glas lova i ribolova" okupili su se 15. rujna u osječ­kom Zoo hotelu na svečanoj promociji izlaska jubilarnog stotoga broja.

Prvi broj, podsjetila je uredni­ca Branka Katava, izišao je u lipnju 2003. godine i od prvoga broja časopis je usmjeren in­formiranju čitateljstva o lovu i ribolovu, ali i boljem razumije­vanju prirode i okoliša. Ured­nica Katava zahvalila se svim vrijednim suradnicima, lovci­ma, ribičima, strijelcima, po­sebno prvom uredniku časopi­sa Draganu Cvitkušiću te svi­ma koji su svojim radom do­prinijeli izlaženju proteklih brojeva. Velik broj ribiča i lo­vaca razlog su što se čitateljska publika ovoga časopisa lako pronalazi, a dokaz je tome i činjenica da je samo u pet slavonskih županija, rekla je Katava, čak 60 posto ukupnog broja ribiča u cijeloj Hrvatskoj.

Ivan Šimić, predsjednik Upra­ve Glasa Slavonije, istaknuo je zadovoljstvo stotim brojem ovog, četvrtog poznatog proizvoda Glasa Slavonije. "Kroz 'Glas lova i ribolova' budi se ljubav prema prirodi, ali i svi­jest o potrebi zaštite okoliša kao i razvijanju turističkih re­sursa na ovome području", re­kao je Šimić. Da je kroz ovaj list unaprijeđena kvaliteta kontinentalnog turizma, složio se i gradonačelnik Krešimir Bubalo, dodavši kako ga radu­je što je u časopisu obrađeno i mnogo značajnih manifestaci­ja u kojima je sudjelovao Grad. Čestitao je svim novina­rima te uredništvu "Glasa lova i ribolova", a svoje je želje za izlaskom još puno brojeva

izrazio i župan Vladimir Šišlja-gić. "Upravo je ovo izdanje pomoglo u promociji ribolova i lovstva. Odlično je što ga

prate i djeca, koja od malih nogu trebaju saznati o vrijed­nostima koje imamo, a koje su značajne u cjelokupnoj ponudi županije", rekao je Šišljagić. Svi okupljeni zaželjeli su časo­pisu još mnogo jubilarnih izda­nja, što je, s obzirom na broj čitatelja, koji stalno raste, i te kako izvjesno.

Svi okupljeni nasvečanosti zaželjeli još puno jubilarnih brojeva

Na svečanosti u povodom izlaska sto brojeva "Glasa lova i ribolova" prisustvovali su cijenjeni uzvanici, gosti i suradnici koji su dali svoj veliki doprinos izlaženju časopisa

Glasove zahvalnice suradnicima časopisa

Glas Slavonije zahvalio je svima koji su pomogli da ovo izdanje postane nezaobilazna stručna tiskovina za lovce i ribiče u Hrvatskoj te su, među jednakima, nekolicini uručene zahvalnice. Primio ju je i Zlatko Stolnik, predsjednik županijskog Lovačkog saveza, koji je rekao kako su od prvoga broja podržavali časopis, a činit će to i nadalje.  Nagrađen je bio i Športsko-ribolovni savez OBŽ-a. "Riječ je o edukativnom i informativnom listu putem kojeg se dobivaju kvalitetne informacije o radu lovačkih i sportskih ribolovnih društava", rekao je Vladimir Sever, predsjednik Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza.

  gals-lova-ribolova-100b-1-720.jpg

Marija MIHELIĆ/ Snimio: Davor KIBEL

 

Cijeli članak pročitajte u 101. broju Glasa lova i riibolova koji je trenutno na kioscima.

 

naslovna_GLiR-100.jpg

 

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023