Raspored lovnokinoloških manifestacija za 2019. u LS-u Splitsko-dalmatinske županije

Napisao  Utorak, 19 Ožujak 2019 10:23
Ocijeni
(0 glasova)

Povjerenstvo za kinologiju Lovačkog saveza Splitsko-dalmatinske županijeodržalo je sjednicu 8. ožujka 2019. godine, na sjednici na se utvrđivao raspored lovnokinoloških manifestacija za 2019.

Povjerenstvo za kinologiju Lovačkog saveza Splitsko-dalmatinske županijeodržalo je sjednicu 8. ožujka 2019. godine koju je otvorio Mladen Balić, predsjednik Lovačkog saveza Splitsko-dalmatinske županije. Sjednici na kojoj se utvrđivao raspored lovnokinoloških manifestacija za 2019. su prisustvovali i Tomislav Jelić-predsjednik povjerenstva, Branimir Šakić-lovnokinološki sudac i Ante Drežančić-lovnokinološki sudac.


Uvažen je i prijedlog Marijana Kurtovića, dopredsjednikaLS-a Splitsko-dalmatinske županije da se organizira memorijal "Milan Lozančić-Zeko" u čast prerano preminulog lovca. Ove godine memorijal će se održati u Cisti Velikoj koji će ujedno biti i ispit na divlju svinju u gateru.


Odlučeno je i da se predloži izmjena Pravilnik HLS-a kako bi se mogli održavati ispiti pasa goniča u gateru na zeca.
Prošle godine održan je i Kup Jadrana u Vrlici, a kako je ova manifestacija pobudila velik interes lovaca i važna je radi očuvanja autohtonih pasmina goniča, predloženo je da se ponovno održi u organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza tijekom 2019. godine.

 

Ivan Cvitković
hls.com.hr
Pročitano 4370 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023