Lovnokinološki kupu „Sveti Hubert“ Lovačkog saveza Istarske županije

Napisao  Srijeda, 27 Rujan 2017 17:09

Na prvenstvu Lovačkog saveza Istarske županije u lovnokinološkom kupu „Sveti Hubert“ koje je održano 23. rujna u lovištu i kojim gospodari lovačko društvo "Mirna" iz Buzeta lovačko društvo "Mirna" iz Buzeta nastupilo je 8 natjecatelja.

Đulijano Jelčić, predstavnik lovnog ureda Pula sa svojom engleskom setericom Ajšom, pobjednik je 7. županijskog prvenstva u lovnokinološkom kupu „Sveti Hubert”

Drugo mjesto osvojio Tonči Višković iz Labina s Crissom, a treće je mjesto osvojio Eliđo Kos iz Labina s psom Sijuks Vrbovačke sole.

Tako su odlučili lovnokinološki suci Lino Catela, Milivoj Dagostin i Efrem Močibob i Zdenko Legović. Potpredsjednik Lovačkog saveza Istarske županije i predsjednik “Mirne” Branko Golojka na kraju se zahvalio svim sudionicima i lovcima kojisu pomogli da se održi natjecanje.

20170924 0837311

Sedmi lovnokinološki kup za pse glasnog gona u radu na divlju svinju u gateru u organizaciji Lovačkog saveza Istarske županije održan je 24. rujna u mjestu Vranja na kojem su natjecatelji pokazali kvalitetu svojih pasa.

 

S osvojenih 188 bodova najbolji je bio Roky, alpski brak jazavčar od Dina Goldina člana LD "Union" iz Pule.

Drugo, odnosno treće mjesto zauzeli su njemački lovni terijer Pet Piškorevac od Predraga Demirovića člana LD "Mirna" iz Buzeta i Roni od Davora Jakše člana LD "Kamenjarka" iz Krnice.

Goldin i Demirović sa svojim će psima predstavljati istarske lovce na državnom takmičenju u Podgariću. Takvu su odluku donijeli lovnokinološki suci Petar Catela, Matija Galant i Franko Udovičić.

 

AU: Mladen Belušić
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023