Marketing (50)

Ljubavi i radosti, nježnosti i blagosti, sreće i vedrine, osmijeha i topline, neka svega toga vama i vašim najmilijima donese ovaj Božić!!!
Vaš lovački portal LOVAC.info prisutan je na ovogodišnjem jubilarnom 20. Sajmu Lova, ribolova, prirode, turizama. Na štandu smo s Učilištem Ferdinand, kao i do sada možete nam se javiti za sve lovačke ispite. 
Facebook stranica vašeg omiljenog lovačkog portala Lovac.info ovaj tjeden „okitila“ i 8000.-im fanom, nastajati ćemo opravdati povjrenje sve brojnijih funova!
Facebook stranica vašeg omiljenog lovačkog portala Lovac.info ovaj tjeden „okitila“ i 7000.-im fanom, nastajati ćemo opravdati povjrenje sve brojnijih funova!
Facebook stranica vašeg omiljenog lovačkog portala Lovac.info ovaj tjeden „okitila“ i 6000.-im fanom, nastajati ćemo opravdati povjrenje sve brojnijih funova!

Omogućeno komentiranje na LOVAC.info

Nedjelja, 04 Siječanj 2015 09:24
S prvim danima nove godine uveli smo ponovno komentiranje članaka, komentirati se mogu gotovo sve rubrike. Pozivamo vas da sudjelujete i komentirate sadržaje portla, kako bi iskazali svoje mišljenje i kako bi sadžaji bili još kvalitetniji i zanimljiviji. Za softver…
Naša zbirka katloga sve je bogatija, dobrodošlo za ove ljet dane da imate što prelistati. Najveća zbirka lovačkih kataloga. preko 250 kataloga. Ovih dana smo postavili 50-tak novih kataloga, tako da su sada "na polici" ukupno 252 publikacije. http://lovac.info/pdf-lovacki-katalozi-lovacko-oruzje-oprema-odjeca.html
Facebook stranica vašeg omiljenog lovačkog portala Lovac.info u nedjelju se „okitila“ jubilarnim 5000.-im fanom!

Novi izgled portala LOVAC.INFO

Srijeda, 05 Studeni 2014 19:29
Poštovani čitatelji i posjetitelji vašeg lovačkog portala LOVAC.info, pred vama je redizajnirano izdanje portala, do sada 4. od pokretanja portala. Nadam se da će vam se nova koncepcija organizacije sadržaja na naslovnici svidjeti, sada je slična modernim portalima koji koriste…
VIŠESTRUKE PREDNOSTI ZA SVE POLAZNIKE! Kako bi izašli u susret kandidatima za osposobljavanja FERDINAD ustanova za obrazovanje odraslih, omogućava vam brojne pogodnosti, kako u pohađanju predavanja, stjecanja praktičnih iskustava i van nastavnih sadržaja i aktivnosti...:
Stranica 1 od 5
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023

Uvijeti korištenja

Izjava o odricanju odgovornosti i druge napomene! Opširnije