Nove Aimpoint Micro T2 i H2 crvene točke s Lever Release montažom za Picatinny šinu

Napisao/la  Ponedjeljak, 11 Siječanj 2016 22:16

Sa reputacijom preciznosti, izdržljivosti i inovacije, Aimpoint je postao prvi odabir optika za brzo pucanje.

Prošlog mjeseca Švedska je firma dala strijelcima vrlo dobra rješenja kojima bi privukla više kupaca.
Aimpoint dodaje novu količinu pogodnosti na svoje dvije najpopularnije linije, puštanjem ih u verzijama sa montažama. Mikro T2 i H2 crvene točke od sada će biti moguće direktno iz kutije montirati na Picatinny šinu.

Na optikama će se nalaziti tvornički ugrađena Lever Release montaža. Ova nova konfiguracija neće samo olakšati korištenje crvene točke, nego će i sačuvati novce korisnicima da koriste istu Micro crvenu točku na više oružja sa Picatinny bazama.
Ove nove verzije Aimpoint Micro T2 i H2 imaju nekoliko opcija koje bi trebale pridobiti i najkompliciranije strijelce. Najbitnija stvar je da pomoću ove montaže možete skinuti crvenu točki i vratiti je na pušku bez potrebe za ponovnim upucavanjem. Osim toga, ove točke imaju još nekoliko opcija za kojima bi se glave mogle okretati.

Montaža također ima LPM namještanje pritiska kako bi uvijek imali čvrstu montažu na Picatinny šini. Ove montaže dolaze sa prorezom te se mogu koristiti u kombinaciji sa mehaničkim nišanom. Postoji također mogućnost micanja proreza kako bi se crvena točka montirala niže na pušci.

Za sada Aimpoint nema cijene ovih premontiranih Micro crvenih točki na stranici, ali procijenjuje se da će cijena biti nešto viša od "golih" modela.

Zadnja izmjena Četvrtak, 24 Ožujak 2016 20:51
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023