Caesar Guerini Magnus Light sačmarica

Napisao/la  Ponedjeljak, 20 Lipanj 2016 19:23
Caesar Guerini Magnus Light Caesar Guerini Magnus Light

Caesar Guerini Magnus  klasična je lovačka bokerica iz Talijanske firme. Puška je nedavno nadograđena kako bi bila još lakša za rukovanje i nošenje po prirodi.

Novi Mehanizam

Napravljen iz Ergala, aluminijske legure, dobio je novi "protočniji" izgled te čini pušku lakšu za nišanjenje. Novi mehanizam izrađen je kako bi se smanjio rizik od korozije te potrošnje. Čelični dijelovi glave osiguravaju zaštitu od eksplozivnih sila streljiva, te tako kod opsežnog korištenja neće doći do potrošnje materijala.

Mehaničko srce ove sačmarice je ekstremno lagano i jako. Caesar Guerini Magnus Light sačmarica u kalibru 12 teži samo 2766 grama sa cijevima duljine 71 centimetar. Ovako mala težina garancija je jednostavnog rukovanja čak i kod cjelodnevnih napornih lovova.

Ova sačmarica u manjim kalibrima još je lakša, Dostupna je u još tri kalibra: 20,28 te 410. Obrazine glave su dugačke kako bi se perfektno uklopila u drvu te time naglasile estetiku ove predivne sačmarice.

Caesar Guerini Magnus Light dolazi sa jednim selekcijskim okidačem, ali je dostupna i sa dva okidača.

Kundak i potkundak

Drveni dijelovi Caesar Guerini Magnus Light bokerice izraženi su od najboljeg odabranog turskog oraha. Završna obrada svih drvenih dijelova je uljana.

Drveni kundak i obrazina ne razbijaju elegantnu liniju kundaka. Kundak je u kalibru 12 dugačak 37 centimetara.

Cijevi

Izrađene od kovanog čelika što ih čini izrazito elastičnima, cijevi su dostupne u duljinama od 61 centimetar za lov u šumi i na malim udaljenostima, preko srednjih 66 centimetarskih, pa sve do cijevi duljine 71 centimetar. Ove cijevi su univerzalne iako su najpogodnije lovu dočekom iz zasjede.

Nova geometrija cijevi "Maxisbore" te prijelaz između ležišta i cijevi "Duecon" daju streljivu višu početnu brzinu te minimalno deformiraju kuglice sačme čime osiguravaju najbolji mogući posip. Cijevi u kalibru 12 i 20 mogu ispaljivati čeličnu sačmu za lov ptica močvarica na mjestima gdje je zabranjeno koristiti olovnu. Šina je ventilirana, a na vrhu cijevi se nalazi bakrena mušica.

 

Za više informacija posjetite web stranicu Caesar Guerini

 

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023