Caesar Guerini Ellipse Curve Gold sačmarica

Napisao/la  Srijeda, 11 Svibanj 2016 17:22
Caesar Guerini Ellipse Curve Gold sačmarica Caesar Guerini Ellipse Curve Gold sačmarica

Ove godine na sajmu IWA Caesar Guerini predstavio je Ellipse Curve Gold sačmaricu, specijalno izdanje bokerice u kalibru 20

Caesar Guerini Ellipse Curve sačmarica od sada je dostupna i u Gold izdanju. Ova verzija sačmarice ima mnogo više detalja u gravurama kako bi ovo oružje imalo još luksuzniji izgled. Caesar Guerini Ellipse Curve bokerica se i do sada isticala glatkim linijama, zaobljenom glavom te visokokvalitetnim drvetom.

Nova verzija sačmarice Gold unosi zlatne umetke unutar gravura na glavi sačmarice. Ovakav potez je samo novi dodatak superiornoj kvaliteti dosadašnje gravure te specijalnog razreda Turskog orahovog kundaka. Kundak je obrađen sjajnom uljanom završnom obradom. Prilikom svakog lova sa ovom sačmaricom isticati će se i lovac i sama puška.

Caesar Guerini Ellipse Curve Gold sačmarica u kalibru 20 pogodna je za lov sa psima ptičarima. Puška je vrlo dobro balansirana pa je ciljanje vrlo precizno I lagano. Ova sačmarica dolazi sa ležištem duljine 76 milimetara, a duljina cijevi je dostupna u tri različite dimenzije: 66 centimetara, 71 te 76 centimetara. Puška također dolazi sa pet različitih promjenjivih čokova. Ellipse Curve Gold sačmarica ima jedan okidač sa selektorom vatri.

Kundak i grip ručni su rad, a Prince of Wales stil kundaka sa obrazinom melem su za oči svakoga. Ova sačmarica teška je samo 2,8 kilograma te je vrlo dobro izbalansirana.

Caesar Guerini ponovno je pokazao kako je forma koja gleda detalje na sačmaricama kako bi one bile potpuno funkcionalne, otporne, te naposljetku i predivne.

Fotografije prikazuju Caesar Guerini Ellipse Curve verziju, ali sa malo mašte možemo vidjeti konačan oblik!

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023