Deerhunter odjeća

Napisao/la  Četvrtak, 02 Siječanj 2014 00:30

deerhunter18Deerhunter je dio Danske kompanije F. Engel K/S, obiteljski koncern osnovan 1927.g. kojeg trenutno drži četvrta generacija. Deerhunter je osnovan 1985.g. kao rezultat lovačke strasti i ljubavi obitelji Engel prema boravku na otvorenom. Glavni fokus kompanije Deerhunter je izrada visoko kvalitetne opreme za sve lovce i outdoor entuzijaste kojima je sloboda kretanja i visoka tehnička kvaliteta od velike važnosti.

Deerhunter je dio Danske kompanije F. Engel K/S, obiteljski koncern osnovan 1927.g. kojeg trenutno drži četvrta generacija. Deerhunter je osnovan 1985.g. kao rezultat lovačke strasti i ljubavi obitelji Engel prema boravku na otvorenom. Glavni fokus kompanije Deerhunter je izrada visoko kvalitetne opreme za sve lovce i outdoor entuzijaste kojima je sloboda kretanja i visoka tehnička kvaliteta od velike važnosti.

F. Engel koncern je rastao zadnjih dvadeset i pet godina te uspješno širio svoju kolekciju. Danas, Deerhunter nudi širok izbor odjeće za lov i vanjske aktivnosti a svoje poslovnice ima u više od trideset zemalja diljem svijeta. Deerhunter je zaradio svoje mjesto kao popularan izbor kada je u pitanju komforna, kvalitetna te visoko tehnološka odjeća. Njihov originalni koncept nije se promijenio, „Deerhunter je brend koji kupcima daje kvalitetu za njihov novac.“

Deerhunter razvija i posebne vrste materijala (DEER-TEX membrane, performance shell, stormliner) koji su 100% vodo i vjetronepropusni, 100% prozračni, izdržljivi su i fleksibilni a mogu se i prati na 30°C. Poduzeće daje i petogodišnju garanciju na Deer-tex membrane.

U svojoj ponudi Deerhunter ima kompletnu lovačku odjeću (od donjeg rublja do kabanica, od čarapa do odjeće za streljačka natjecanja) i to u prirodnim, „lovačkim“ bojama i kamuflaži. Posebno vrijedi istaknuti kolekciju od tvida DXO, namjenjenu svima koji vole funkcionalnu ali elegantnu, tradicionalnu odjeću koju se može nositi i u lovu i u svečnim prigodama.

Katalog možete pogledati ovdje.

DXO kolekcija:


Lovac.info
Zadnja izmjena Četvrtak, 17 Srpanj 2014 16:32
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023