BS999 Stratosphere 5 u 1 ogrlica

Napisao/la  Nedjelja, 29 Prosinac 2013 01:57

BS Planet BS999Talijanska tvrtka BS-Planet proizvela je novu 5 u 1 sintetsku ogrlicu za pse koja se može upotrebljavati prilikom lova i treninga. Ogrlica je proizvedena na zahtjev lovaca koji su željeli imati precizan, kompaktan i lagan uređaj jednostavan za korištenje. Ogrlica ima integrirani i potpuno zaštićeni biper, a BS999 "Stratosphere" uređaj dolazi opremljen s daljinsko upravljanim emiterom i ugrađenim GPSom koji navodi udaljenost između psa i lovca u metrima i kilometrima. Uređaj pokazuje smjer kretanja psa ta da li se on kreće ili stoji. Proizvod je predstavljen ove godine na Moscow International Exhibition ARMS & Hunting 2013.

BS Planet BS999Talijanska tvrtka BS-Planet proizvela je novu 5 u 1 sintetsku ogrlicu za pse koja se može upotrebljavati prilikom lova i treninga.

Proizvod je predstavljen ove godine na Moscow International Exhibition ARMS & Hunting 2013.

Ogrlica je proizvedena na zahtjev lovaca koji su željeli imati precizan, kompaktan i lagan uređaj jednostavan za korištenje.

Ogrlica ima integrirani i potpuno zaštićeni biper, a BS999 "Stratosphere" uređaj dolazi opremljen s daljinsko upravljanim emiterom i ugrađenim GPSom koji navodi udaljenost između psa i lovca u metrima i kilometrima. Uređaj pokazuje smjer kretanja psa ta da li se on kreće ili stoji.

Zahvaljujući kombinaciji radio i GPS tehnologije nisu potrebni ni sim kartica ni telefonska mreža, a svaka ogrlica ima vlastiti digitalni kod tako da lovac prati isključivo svojeg psa. Smanjene su i smetnje koji bi mogle dolaziti iz okoline. Domet uređaja je 30 km na otvorenom terenu a on se povećava ako se uređaj, uz pomoć vanjske antene, koristi iz auta. Baterije traju 80 do 90 sati i punjive su, a sama ogrlica je vodootporna do 5 metara dubine.

Ogrlica je prilagođena treniranju pasa: ima funkciju vibriranja, neprijatan zvuk i električni impuls za stimuliranje psa.

Uređaj ima i mogućnost i online povezivanja radi dijagnosticiranja eventualnog kvara i nadograđivanje softvera.

BS Planet BS999a

Lovac.info
Zadnja izmjena Nedjelja, 29 Prosinac 2013 10:02
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023