Lovac preporuka: Majstorstvo izrade - Krieghoff puške

Napisao/la  Petak, 06 Prosinac 2013 01:43

krieghoff2Krieghoff je jedan od vodećih svjetskih proizvođača lovačkog i sportskog oružja čiju tradiciju, dugu preko 125 godina, sada održava četvrta i peta generacija. Krieghoff puške su produkt stručnog znanja, iskustva i tehnologije kako bi udovoljile najvišim standardima sigurnosti, pouzdanosti i preciznosti. Krieghoff se etablirao kao jedan od rijetkih proizvođača koji proizvodi zbilja širok raspon tradicionalnih lovačkih pušaka – drilinga, bokerica, kuglara, kombiniranih pušaka te puškama namijenjenima safari lovu.

krieghoff2Krieghoff je jedan od vodećih svjetskih proizvođača lovačkog i sportskog oružja čiju tradiciju, dugu preko 125 godina, sada održava četvrta i peta generacija. Krieghoff puške su produkt stručnog znanja, iskustva i tehnologije kako bi udovoljile najvišim standardima sigurnosti, pouzdanosti i preciznosti. 

Krieghoff se  etablirao kao jedan od rijetkih proizvođača koji proizvodi zbilja širok raspon tradicionalnih lovačkih pušaka – drilinga, bokerica, kuglara, kombiniranih pušaka te puškama namijenjenima safari lovu. Tehnički koncept svih Krieghoff puški je Combi – Cocking sustav čime su Krieghoff serije pušaka Optima, Ultra. Classic i Hubertus orijentirane na najbolji učinak prilikom lova. Za poznavatelje tradicionalnog lovačkog oružja, Krieghoff stvara jedinstvene ručno rađene serije – Krieghoff Trumpf i Essencia.

Krieghoff Optima – znanje inženjera i majstora u kombinaciji s modernom tehnologijom rezultiralo je najnovijom generacijom drilinga po kojima je Krieghoff i najpoznatiji. Driling dolazi u tri kombinacije: dvije glatke/jedna užlijebljena cijev, dvije užlijebljene/jedna glatka cijev te „big five“ verzija.

krieghoff-optima 4

Krieghoff Ultra – fleksibilna, precizna, osjetljiva i svestrana kako bi lovac u svakom trenutku vladao situacijom. Dolazi u tri dvocijevne kombinacije: sačmarica/kuglara, kuglara s istim kalibrima i kuglara s različitim kalibrima.

krieghoff-ultra 5

Krieghoff Classic – prava demonstracija onoga što se može očekivati od moderne dvocijevne puške: uz klasični izgled, beskompromisni dizajna i superiornu tehnologiju izrade dobivate pušku koja pali u svim uvjetima. Classic je prva i jedina dvocijevna puška s dva kokota i Combi-Cocking sistemom, a dolazi u četiri verzije (sve položare): kuglara, „big five“ kuglara, sačmarica i kombinacija.

krieghoff-classic 1

Krieghoff Hubertus – lagana, kratka i osjetljiva jednocijevna kuglara prelamača sofisticiranog izgleda na kojoj si majstor često da oduška pa svaki detalj stvara s posebnom pažnjom upotrebom egzotičnog drva i finih gravura. Hubertus dolazi i sa oktagonalnom cijevi.

krieghoff-hubertus 3

Krieghoff Trumpf – samo nekoliko proizvođača uspjelo je očuvati znanje izrade lovačkog oružja tradicionalnim metodama. Trumpf je driling u potpunosti napravljen ručno, cijelim svojim izgledom odaje priznanje majstorima puškarima,i prelijep je spoj funkcionalnisti i estetike. Dolazi u dvije verzije: dvije glatke/jedna užlijebljena cijev, dvije užlijebljene/jedna glatka cijev.

krieghoff-trumpf

Krieghoff Essencia – pozlaćeni okidači, elegantne gravure, Holland & Holland stil ejektora... Essencia je vrhunac za tradicionaliste, a postoji u dvije verzije: kao položara i jednocijevna kuglara.

krieghoff-essencia

Galerija gravura i detalja:

Za više informacija o Krieghoff puškama obratite se poduzeću MA-RA d.o.o., Sirolina 6 Zagreb ili na broj telefona 01/4621 477.

Lovac.info
Zadnja izmjena Petak, 06 Prosinac 2013 14:18
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023