Vrhunske gojzerice u Fanzoju: Meindl obuća

Napisao/la  Srijeda, 27 Studeni 2013 00:00

meindl-obuca 2Petrus Meindl je 1683. godine postao prvi proizvođač čizama u mjestu Kirchanschoring podno Alpa – i to je početak tradicije duge više od 300 godina. Danas već jedanaesta generacija Meindlovih proizvede više od milijun pari čizama na godinu. Tajna njihovog uspjeha je predanost tradiciji i kvalitetnoj izradi koja je kombinirana s mnogim inovacijskim tehnologijama. Zato je Meindl obuća je lagana, vodootporna, izdržljiva, fleksibilna i prilagođava se nozi.

Meindl obuća je namijenjena za trekking, planinarenje, alpinizam, cross country a imaju i modele specijalno dizajnirane za lovce koje apsorbiraju zvuk i omogućuju tiho napredovanje terenom.

meindl-obuca 6Petrus Meindl je 1683. godine postao prvi proizvođač čizama u mjestu Kirchanschoring podno Alpa – i to je početak tradicije duge više od 300 godina. Danas već jedanaesta generacija Meindlovih proizvede više od milijun pari čizama na godinu. Tajna njihovog uspjeha je predanost tradiciji i kvalitetnoj izradi. Posebna pozornost se pridodaje detaljima i inovacijama o čemu svjedoče i brojne nagrade koje su Meindl modeli čizama dobili. Od 2001. godine Meindl je počeo proizvoditi i svoju liniju odjeće.

Obitelj Meindl je tradicionalno i lovačka obitelj, pa je vlastite čizme prilagođavala terenima kojima je putovala i lovila. Ta iskustva su nastojali prenesti i na svoju obuću i zato je svaka Meindl čizma napravljena kako bi izdržala bilo koju težinu terena u svim godišnjim dobima. Danas se Meindl čizme mogu vidjeti diljem svijeta, od pustinja Afrike do Južnoameričkih džungli, a lovci, alpinisti i avanturisti koji ih koriste najbolje govore o njihovoj kvaliteti i izdržljivosti.

Meindl čizme se rade od najkvalitetnijih materijala, a za proizvodnju jedne potrebno je više od 200 zasebnih radnji. Pri izradi se koriste i inovacijske tehnologije poput Gore-Texa, Vibrama, memorijske pjene, vakuumske memorijske pjene, Air-Active ulošci, Comfort fit i FIT IQ sistem, DIGAFIX sistem vezivanja, Multigrip MTH poplati i druge. 

Meindl obuća je lagana, vodootporna, izdržljiva, fleksibilna i prilagođava se nozi, a namijenjena za trekking, planinarenje, alpinizam, cross country a imaju i modele specijalno dizajnirane za lovce koje apsorbiraju zvuk i omogućuju tiho napredovanje terenom.

Meindl obuća u Hrvatskoj u trgovini Fanzoj, a detaljnije informacije o modelima možete pogledati na Meindl.de.

Lovac.info
Zadnja izmjena Srijeda, 05 Studeni 2014 12:43
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023