Ogulin : Lovci Lovačkog društva „Klek“ u akciji spašavanja poplavljenih kuća i pogona predvođeni predsjednikom Elvisom Vučićem

Napisao  Nedjelja, 17 Rujan 2017 20:38

Zbog obilnih kiša  izlila se rijeka Dobra iz korita i poplavila Ogulin. Na popljavljenim područjima su aktivne mnoge gradske službe  koje donose hranu i lijekove za ugroženo stanovništvo Ogulina .

U spašavanju imovine stanovnika Ogulina  priključili su se i lovci, članovi Lovačkog društva „Klek“,koji su već od ranih jutarnjih sati, sve do kasno u noć  i tijekom noći dežurali i pomagali mjesno stanovništvo.

Predvođeni predsjednikom Elvisom Vučićem, inače voditeljem ogulinskog odjeljenja splitskoga Pučkog otvorenog učilišta CAPREOLUS, spašavali   su imovinu  ljudi, pomagali u crpljenju nabujale vode  iz potopljenih  kuća , kako bi spasili ono što se spasiti dade.

Lovci „Kleka“ točno prije osam dana organizirali su u Frankopanovim dvorima iznimno dobro posjećenu gastro feštu u povodu Dana grada Ogulina, kao i  spektakularnu izložbu pasa svih autohtonih pasmina.

Stručni suradnik POU CAPREOLUS Elvis Vučić uspio je kasno sinoć poslati alarmantne fotografije  iz poplavljenog Ogulina.