Ogulin : Lovci Lovačkog društva „Klek“ u akciji spašavanja poplavljenih kuća i pogona predvođeni predsjednikom Elvisom Vučićem

Napisao  Nedjelja, 17 Rujan 2017 20:38

Zbog obilnih kiša  izlila se rijeka Dobra iz korita i poplavila Ogulin. Na popljavljenim područjima su aktivne mnoge gradske službe  koje donose hranu i lijekove za ugroženo stanovništvo Ogulina .

U spašavanju imovine stanovnika Ogulina  priključili su se i lovci, članovi Lovačkog društva „Klek“,koji su već od ranih jutarnjih sati, sve do kasno u noć  i tijekom noći dežurali i pomagali mjesno stanovništvo.

Predvođeni predsjednikom Elvisom Vučićem, inače voditeljem ogulinskog odjeljenja splitskoga Pučkog otvorenog učilišta CAPREOLUS, spašavali   su imovinu  ljudi, pomagali u crpljenju nabujale vode  iz potopljenih  kuća , kako bi spasili ono što se spasiti dade.

Lovci „Kleka“ točno prije osam dana organizirali su u Frankopanovim dvorima iznimno dobro posjećenu gastro feštu u povodu Dana grada Ogulina, kao i  spektakularnu izložbu pasa svih autohtonih pasmina.

Stručni suradnik POU CAPREOLUS Elvis Vučić uspio je kasno sinoć poslati alarmantne fotografije  iz poplavljenog Ogulina.   

  HELIA 42 RF 728x90px CRO

web hosting agencija kuhada izrada web stranica za lovce