Lovno - kinološki kup Svetog Huberta Četiri rijeke za jačanje lovnog turizma

Napisao  Utorak, 16 Listopad 2012 20:12

sveti-hubert-karlovac-2012Ovu nedjelju održan je drugi po redu Lovno – kinološki kup Svetog Huberta “Četiri rijeke”, u organizaciji Kinološkog društva “Karlovac”, lovačkog društva “Orlovac” i agencije za lov i lovni turizam “KA-LOV” iz Karlovca.

Lovno-kinološki kup Svetog Huberta “Četiri rijeke” ima za cilj promociju vrhunskih lovnih terena u okolici Grada Karlovca koji su oduvijek bili privlačni za domaću i stranu lovnu klijentelu i lov na tradicionalnu sitnu divljač po kojoj je karlovački kraj bio oduvijek poznat. I ove godine okupilo se pedesetak sudionika iz čitave Hrvatske, od Istre do Vukovara, koji su potegli do karlovački otvorenih ravnica. 

sveti-hubert-karlovac-2012

Ovu nedjelju održan je drugi po redu Lovno – kinološki kup Svetog Huberta “Četiri rijeke”, u organizaciji Kinološkog društva “Karlovac”, lovačkog društva “Orlovac” i agencije za lov i lovni turizam “KA-LOV” iz Karlovca.

 

Lovno-kinološki kup Svetog Huberta “Četiri rijeke” ima za cilj promociju vrhunskih lovnih terena u okolici Grada Karlovca koji su oduvijek bili privlačni za domaću i stranu lovnu klijentelu i lov na tradicionalnu sitnu divljač po kojoj je karlovački kraj bio oduvijek poznat. I ove godine okupilo se pedesetak sudionika iz čitave Hrvatske, od Istre do Vukovara, koji su potegli do karlovački otvorenih ravnica.

sveti-hubert-karlovac-2012-1Kao i do sada, Karlovac se pokazao idealna destinacija s obzirom na svoj položaj, ali prije svega i potencijal koji leži u ruralnom prstenu oko grada. Istini za volju, ta informacije nije nikakva novost s obzirom da su turistički djelatnici i i lovci iz generacija prije Domovinskog rata, itekako koristili upravo ovaj resor za dobivanje većeg broja noćenja i popunjavanje smještajnog kapaciteta hotela i privatnog smještaja. Također valja naglasiti kako je ova manifestacija jedina na prostoru Karlovačke Županije i Grada Karlovca koja konkretno na terenu vrši promociju kontinentalnog lovnog turizma i ujedno se održava isključivo uz njihovo pokroviteljstvo i podršku.

Izvor: KAportal.hr 16. 10. 2012.
Zadnja izmjena Utorak, 16 Listopad 2012 20:56