Karlovačka županija odnosno ekipa lovaca postala je prvak Hrvatske u radu i lovu pasa ptičara

Napisao  Srijeda, 31 Listopad 2012 00:40
Ocijeni
(0 glasova)

Ekipa KD KarlovacKARLOVAC - Karlovačka županija odnosno ekipa lovaca postala je prvak Hrvatske u radu i lovu pasa ptičara. Prvenstvo države u radu s psima ptičarima održano je u Trilju, a Karlovačku ekipu predstaviljali su Tihomir Tot, Denis Tot, Aleksandar Bunarević i Viktor Šegrt sa njemačkim kratkodlakim ptičarima...

kinološko EkipaKDKarlovac_1KARLOVAC - Karlovačka županija odnosno ekipa lovaca postala je prvak Hrvatske u radu i lovu pasa ptičara.

Prvenstvo države u radu s psima ptičarima održano je u Trilju, a Karlovačku ekipu predstaviljali su Tihomir Tot, Denis Tot, Aleksandar Bunarević i Viktor Šegrt sa njemačkim kratkodlakim ptičarima.

Karlovačka ekipa odabrana je na prethodno održanim kvalifikacijama Karlovačke županije u organizaciji Kinološkog društva „Karlovac“ unutar Hrvatskog kinološkog saveza.

kinološko EkipniprvaciHrvatskeekipaGradaKarlovcaiKarlovackeZupanije_1 1U jakoj konkurenciji pojedinačno drugo mjesto sa rezervnom titulom međunarodnog prvaka R-CACIT te viceprvaka Hrvatske osvojio je vodič Viktor Šegrt sa internacionalnim šampionom njemačkim kratkodlakim ptičarom Tangom. Uz to su karlovačkoj ekipi Tango i njemački kratkodlaki ptičar Žuja, lovca i vodiča Aleksandra Bunarevića donijeli ukupnu pobjedu.

 

ViceprvakdrzavesapticaromInternacionalnimsampionomTangom 1Na natjecanju je odličan rezultat također ostvario i gospodin Tihomir Tot sa mladom njemačkom ptičarkom Munjom.

"Karlovački lovni kinolozi su na ovaj način ponovno doprinijeli promociji tradicionalnog karlovačkog lovstva i lovne kinologije kao dijela turističke i gospodarske aktivnosti lovcima iz čitave Hrvatske, ali i ostatka Europe, kojima je karlovački kraj oduvijek bio idealna lovna destinacija na sjecištu svih putova", poručili su iz Kinološkog društva Karlovac.

www.radio-mreznica.hr 30.10.2012.
Pročitano 4519 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023