Trijicon AccuPower optike

Napisao  Četvrtak, 28 Svibanj 2015 01:05

Trijicon predstavlja novu liniju optika za 2015. godinu

Za 2015. godinu, Trijicon uvodi posve novu liniju sportskih optika, dizajniranih za vrhunske strijelce. Optike sa novim aplikacijama u rasponu od korištenja u lovu na krupnu divljač do natjecanja u dalekometnom pucanju. Trijicon AccuPower linija uključuje četiri varijabilna modela: 1-4x24mm, 2.5-10x56mm, 3-9x40mm and 4-16x50mm. Sve to, uklopljeno je sa važnim značajkama za lovca ili sportskog strijelca.

Za razliku od prijašnjih Trijicon optika, svaka AccuPower optika je potpomognuta sa CR2032 baterijom, umjesto korištenja svjetlovodnih tehnologija. Stoga se optika ne prilagođava automatski na svjetlosne uvjete, već ima 11 podesivih postavki svjetline, sa opcijom „off“ između prebacivanja svake postavke.

Poput drugih Trijicon optika, ova linija napravljena je sa laganim zrakoplovnim kučištem od aluminija. Sve nove AccuPower optike također su vodootporne te ispunjene dušikom protiv zamagljivanja. Visoko kvalitetne leće koje su višestruko obložene pružit će vam vrhunsku jasnoću i odlično prikupljanje svjetlosti bez izobličenja. Za bolje i preciznije ciljanje moguće je uključiti žarišnu duljinu končanica s većim povečanjima. Svaka optika ima i brz fokus okulara koji je lako postaviti. Nove AccuPower optike dostupne su sa: MOA Crosshair, MIL-Square, Duplex Crosshair or Segmented Circle Crosshair with BDC končanicama.

Detaljnije pogledajte na : www.trijicon.com

 

Zadnja izmjena Četvrtak, 28 Svibanj 2015 01:09
K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023