Burris crvene točke AR - 132 i AR – 536

Napisao  Subota, 09 Svibanj 2015 00:52

Burris crvene točke prepoznatljive po kvaliteti i prilagodljive svakoj osobi

AR  serija crvenih točaka jedna je  od najpopularnijih na tržištu danas.  Ar crvene točke svestrane su i prilagodljive svakoj osobi bilo da ste rekreativac ili profesionalac. Kompaktne i lagane posebno su dizajnirane da omogućuju brzo i kvalitetno ciljanje. S niskom montažom i izborom od 4 crvene ili zelene točke omogućuju bolje ciljanje mete. 36mm objektiv omogučit će vam dovoljno svjetla i oštru sliku.

AR-132

Ova crvena točka kompaktna je i lagana sa izborom od četiri crvene ili zelene točke, koja je idealna za CQB situacije. Da bi bilo osigurano osvjetljenje u svakoj situaciji može se postaviti 10 različitih razina osvjetljavanja. Sustav je sa niskom montažom koja odgovara većini AR konfiguracijama. Burris svojim premazom leća omogućuje svjetle i oštre slike u svim situacijama.

AR-536

Predstavljanjem novih standarda dalekometnih prizora AR-536 omogućuje povečanje od 5X što omogućuje stjecanje ciljeva na većim udaljenostima. 36mm objektiv omogućuje svjetle i jasne slike u većini nepovoljnih uvijeta. Osvjetljenje končanice može se prilagoditi svjetlosnim uvjetima po danu i noći. Strijelci mogu izabrati crnu končanicu koja je idealna za vrijeme ljeta, odnosno lako se mogu prebaciti na crvenu ili zelenu ako je to potrebno kako bi se slagala uz ambijentalnu svjetlost. Uz pet iluminacijskih postavki još više olakšava  prilagodbu na sve svjetlosne uvjete. Vodootporna je i omogućava sigurnost pri trzajima. Obložene leće imaju prilagodljivu i podesivu dioptriju. Jednostavna za korištenje i njen odličan rad bit će savršen suputnik svakom lovcu.

 Sve pojedinosti možete pogledati na: http://www.burrisoptics.com/
Zadnja izmjena Subota, 09 Svibanj 2015 20:27
Čitajte još u ovoj rubrici: « Leica Geovid HD-R MTC optike »
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023