Conquest HD 56 i Victory HT 54 - Zeissove uzdanice

Napisao/la  Četvrtak, 11 Prosinac 2014 01:12

Zeiss je pokretač inovacija u industriji optike, a tvrtka implementira nove standarde tako da oni postaju redovite pojave u svim proizvodima.

Zeiss CONQUEST HD 56 - otkrijte najsitnije detalje i iskusite najvrijednije trenutke!

ZeissConquestHD56-OBAVEZNONajnoviji dodatak Conquest HD seriji dvogleda – modeli 56. Modeli 56 nastavljaju se na modele 8/10x32 HD i 8/10 x 42 HD koji su prvi put predstavljeni 2012 godine . HD označuje High Definition, tj. visoku rezoluciju, dakle riječ je o modelima vrhunskih performansi, izvanredne svjetline i jednistveno velikim vidnim poljem..

Zeiss je stvorio prave specijaliste namijenjene lovcima koji uživaju u dugom promatranju divljači a žele pravu kvalitetu za svoj novac. Transmisijom svijetla od 93% nikada prije nije bila dostupna u ovom atraktivnom cjenovnoj klasi!

  • Dolaze u modelima 8x56, 10x56 i 15x56 (jedinstven na tržištu)
  • Promjer leće- 56 mm
  • Najveće svjetlina, kontrast i transmisija svijetla (93%) u HD klasi
  • Inovativni premazi leća: LocuTec, Carl Zeiss T* višeslojni premazi
  • ED leće (Extra low Dispersion): mala disperzija boja daje bolju rezoluciju
  • Abbe Konig sustav prizmi omogućuju najveću moguću transmisiju svijetla i vitak dizajn
  • Najkraća udaljenost izoštravanja iznosi 3.5 metera – preciznost i na malim udaljenostima
  • Otporni na vodu i prašinu, punjeni dušikom, funkcioniraju na temperaturi od -20 do +63°C
  • Težina 1265, 1275 i 1295 g
  • Vidno polje na 1000m: 125, 115 i 80 m
  • Made in Germany

Conquest 56 HD dvogledi idealni su za osmatranja na velikim udaljenostima pri slabijoj svijetlosti. HD sistem leća vjerno i neutralno prenosi boje a jasni i oštri detalji doprinose fantastičnom vizualnom doživljaju koji postavlja nove standarde u svojoj klasi. LotuTec premazi u kombinaciji s T* višeslojnim premazima omogućuju veliku transmisiju svijetla, te jasnu i čistu vidljivost u svim vremenskim i svjetlosnim uvjetima. Ugodnom promatranju doprinosi i ergonomija. I tu su modeli 56 pun pogodak – kompaktna veličina, mala težina, obli rubovi, veliki kotač za fokusiranje, lagano ukošeni okulari čine dvoglede lakima i jednostavnima za rukovanje. Kućište je načinjeno od visokokvalitetnog aluminija sa zaštitnom gumenom presvlakom i punjeno je dušikom kako bi se pouzdano zaštitilo unutranji sustav leća od vode, prašine i zamagljivanja.

Conquest 56 HD modeli dvogleda su vaši savršeni pratioci!

CONQUEST HD 56 -con0037


Zeiss VICTORY HT 54 dvogled  - napravljen za lov čak i noću

Doživite novu dimenziju lova! Najboljoj klasi VICTORY serije dvogleda pridružio se novitet: dodan je neobičan promjer leće od 54 mm. VictoryHT-54-Presjek-OBAVEZNONovi 54 HT je najsvjetliji i najjači Zeissov dvogled – lagan i kompaktan kao model 50 ali s boljom transmisijom svijetla od bilo kojeg standardnog 56 modela na tržištu! Model 54, s novim i jedinstvenim promjerom leće daje slike jasnije nego ikad. VICTORY HT 54 omogućava lovcima promatranje i lov divljači do duboko u sumrak, pa čak i noću uz mjesec. Prava revolucija!

  • Dva modela: VICTORY HT 8x54 i 10x54
  • Najbolja moguća transmisija svijetla od svih dvogleda na tržištu – preko 95%
  • Manji i lakši u odnosu na konkurentske dvoglede iz klase (1035 i 1050 g)
  • Široko vidno polje (130/110m na 1000m)
  • Schott HT stakla
  • ComfortFocus dizajn za udobnost pri rukovanju
  • LotuTec i Carl Zeiss T* višeslojni premazi za uporabu i pri najlošijim vremenskim uvjetima
  • Abbe Konig sustav prizmi, najveća moguća transmisija svijetla i vitak dizajn
  • Robustan i dugotrajan
  • Otporni na vodu i prašinu, punjeni dušikom, funkcioniraju na temperaturi od -30 do +63°C
  • Made in Germany

Zahvaljujući revolucionarnom optičkom konceptu (Schott HT stakla, Zeissovi višeslojni T* premazi i Abbe-Konig višestruke prizme) transmisija svjetlosti ovog dvogleda je nevjerojatnih 95% i više! Zeiss pomoću tako velike propusnosti svijetla piše nove standarde lovačkih dalekozora a bome i povijest jer to do sada nije nikome uspjelo!  Iako većih leća, dvogled je ostao lagan i kompaktan – 20% je manji u veličini i težini od ostalih dvogleda na tržištu. Posebno staklo obogaćeno fluoridom eliminira gotovo sva kromatska odstupanja, a navedeni koncept jamči izvrsne performanse i visoki kontrast. Slika se vidi jasno a boje se preklapaju - ne dolazi do raspršivanja boja i dobivanja mutne slike. Zeiss LotuTec premaz s vanjske strane površine leća štiti ih od raznih čestica a posebno vode. Možete uživati u kvaliteti slike bez obzira na vremenske neprilike jer LotuTec omogućuje jaku zaštitu od vanjskog zamagljivanja koje uzrokuje topao dah pri hladnom zraku – značajka važna za sve lovce koji love po zimi!  I ergonomski dizajn je također inovativan. Temelji se na konceptu Comfort Focus: veliki fokusni kotač smješten je na dvostrukom mostu koji povezuje dvije polovice dvogleda, blizu okulara, tako da bude pri ruci (tj. prstu) prilikom promatranja. Fokusiranje ide brzo i precizno čak i u rukavicama. Time se postigla veća udobnost, robusnost i pouzdanost.

Doživite neviđenu oštrinu slike s najsvjetlijim dvogledom na svijetu! Što bi više, uz Victory HT 54, lovac mogao i poželjeti? Samo dobru kob!

victory-ht54-OBAVEZNO

Zeissove proizvode možete potražiti u trgovini Fanzoj Inoxa, u Ogrizovićevoj ulici u Zagrebu.

Lovac.info, Dina B.
Zadnja izmjena Četvrtak, 11 Prosinac 2014 01:25
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023