LotuTec premaz za leće

Napisao  Nedjelja, 23 Svibanj 2010 02:54
Superioran premaz za vanjske površine leća

 



lotutec_main
Bilo da ste u lovištu za kišnog dana ili možda u kukcima opustošenoj močvari strpljivo čekate svoju priliku, zadnja stvar koja vam treba u tom trenutku je voda i prljavština na lećama vaše optike.
Poput lotusovog lista LotuTec® premaz na vanjskoj površini leća objektiva i okulara odbija vlagu tako dobro da se kapljice vode doslovno otkotrljavaju sa leća u travu.
Super glatka površina leće može se lako brisati bez razmrljavanja ili grebanja leće. Kao svjedoćanstvo o superiornosti ovoga premaza u odnosu na ostale premaze  ZEISS LotuTec® je dodjeljena prestižna "Gray’s Best award" nagrada prepoznat je kao jedinstven optički premaz koji omogućava spadanje cjelokupne vlage sa leća.  Zbog toga će i pri najtežem pljusku vaše leće ostati nezaprljane od vode, nečistoća i pogled kroz optiku biti će besprijekoran kao u uvijek kod Zeiss-a.



The Security Blanket That Covers Your Lens

Sa LotuTec: Zeiss LotuTec® premaz raspršuje vodu, blato,   vodu, masnoće i prljavštinu. Leće se lako mogu obrisati bez razmrljavanja.
 

lotutec_lens_premaz_leca


Bez LotuTec: Vlaga, prljavština i masnoće skupljaju se na lećama prekrivajući površinu te znatno otežavaju jasan pogled kroz optiku.
 

lotutec_rc-logo




lotutec_without


Zbog malog kontaktnog kuta vlaga, prljavština i masnoća skupljaju se i priljubljuju za leće. Vodene kapljice su spljoštene i dosta oslabljuju jasan pogled.


lotutec_with


Velik kontaktni kut dozvoljava vlazi da formira manje kuglićaste kapljice  i otkotrlja se sa leće na minimalno pomicanje optike "uobićajene manipulacije sa puškom" što omogućava jasnu sliku koja nikada nije zamućena kapljicama.

 

Izvor: www.fanzoj.hr

Zadnja izmjena Nedjelja, 01 Svibanj 2016 18:46
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023