Fiocchi 3 Gun Match linija sportskog streljiva

Napisao/la  Utorak, 23 Veljača 2016 19:34

Fiocchi streljivo predstavilo je novu liniju streljiva Three Gun Match za kalibar 12. Ovo sportsko streljivo razvijeno je u bliskoj suradnji sa strijelcem Jerryiem Miculekom

Three Gun Match je sportsko streljivo namjenjeno za sve discipline. Prilikom taktičkih/sportskih natjecanja brzina prepunjavanja je ključna za pobjedu, te je to glavna osobina Three Gun Match linije streljiva. Ovo novo streljivo ima čvrsto radijalno zatvaranje čahure koje omogućuje brzo i postojanu brzinu punjenja.

Fiocchi Three Gun Match streljivo proizvedeno je u kooperaciji sa vrhunskim strijelcem Jerry Miculekom, koji je poznat po svojih 20 svjetskih rekorda u brzinskom pucanju.

Cijela ova linija streljiva sastoji se od dva tipa metka sačme promjera 2,41 milimetar te mase 28 grama. Razlika između ovih linija je početna brzina: kod jedne je 350, a kod druge 365 metara u sekundi. U liniji također postoji streljivo također sa sačmom promjera 2,41 milimetar, ali težine punjenja 32 grama te početne brzine 380 metara u sekundi.

Fiocchi Three Gun Match linija se također sastoji od lagane kugle za pucanje na mete, teške samo 24 grama te vrlo malog povratnog trzaja.

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023