Wichester slavi 150 godina postojanja

Napisao/la  Ponedjeljak, 18 Siječanj 2016 19:37

Današnjim početkom velikoga sajma SHOT Show pojaviti će se bezbroj novih proizvoda koji će okupirati sajam. Iako ni Winchesteru neće nedostajati noviteta, kompanija je najavila posebno godišnje slavlje.

Oliver Winchester predstavio je svoj svjetski poznati brand svijetu 1866 godine, te tako ove godine Winchester slavi 150 godina postojanja.
"Winchester je brand kojemu je streljaštvo i lov u korijenima." rekao je Brett Flaugher, potpredsjednik marketinga i prodaje. "Sa tako puno uspješnih kompanija u industriji danas, sretni smo što imamo tako bogatu povijest koju možemo podijeliti sa kupcima, obiteljima koje cijene naše proizvode. Mi smo firma izgrađena na integritetu, marljivom radu te fokusu na ono što nam je bilo primarno, lovstvo i streljaštvo. Davanjem velike pažnje inovacijama, Winchester je ostao prepoznatljiv i cijenjen u svijetu! Ovo je prilika da sa svijetom podijelimo povijest Winchestera, ali također i priču o brandu na vrhuncu inženjerske perfekcije i novih tehnologija što se tiče oružja i streljiva."
Od običnih trgovina pa do online trgovine winchester.com, te novom televizijskom emisijom "Winchester Life" proslava 150 godišnjeg postojanja rezultirati će mnogim popustima u 2016 godini. Također je izrađena brošura koja opisuje proteklo vrijeme.

 

Brošuru 150 godina Winchesteramožete pogledati na linku:

http://winchester.com/SiteCollectionDocuments/pdf/Winchester-150th-Brochure.pdf

Za više informacija posjetite: www.winchester.com

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023