Weatherby 70-a godišnjica

Napisao/la  Ponedjeljak, 19 Listopad 2015 15:29

  • Naziv: Mark V
  • Proizvođač: Weatherby
  • Vrsta: Risanica
  • Kapacitet spremnika: 3+1
  • Kundak materijal: Drveni (orah)
  • Kundak tip: Monte Carlo
  • Dužina cijevi (cm): 60.96
  • Ukupna dužina (cm): 113.36
  • Težina (kg): cca 3.5

Weatherby slavi svojih 70 godina postojanja i predstavlja jedinstveni paket koji će se svidjeti svim lovcima i ljubiteljima oružja

Tvrtka Weatherby slavi svojih 70 godina postojanja. Iz tvrtke su to odlčili proslaviti na način da ponude limitirano izdanje prilagođenog paketa nazvanog Mark V. Paket je napravljen s namjerom da se dopadne lovcima ili sakupljačima vatrenog oružja u cijeloj industriji.
Svaki paket bit će dostavljen sa ograničenim izdanjem Mark V puške, posebno dizajniranom kožnom torbom za pušku te prigodnim nožem kojeg je ručno radio Dan Weatherby. Bit će proizvedeno samo 70 paketa ovog izdanja.


Izvršni potpredsjednik i glavni operativni direktor Adam Weatherby izjavio je kako je ova puška 70-e obljetnice posebna kao što je i rijetka. To znači da su poštovali Weatherby-evu jedinstvenu prošlost koja je inspirirala snove lovaca i strijelaca diljem svijeta.
Mark V puška bit će ponuđena u kalibru .257 Weatherby Magnum koji je bio omoljeni kalibar osnivača tvrtke Roy Weatherby-a. Ostale značajke ove puške su kundak koji je rađen od izuzetno kvalitetnog Kalifornijskog oraha s završnim visokim sjajem i Pachmayr ublaživađem povratnog trzaja. Kundak također ima izrezbaren hrapavi dio za bolje držanje i spriječavanje proklizavanja ruke te dvostruki vrh podkundaka koji je razmaknut i dizajniran kako bi izgledao Weatherby-evim puškama iz 1960-ih. Čelični doljnji dio puške na sebi ima ugraviran zlatni Weatherby-ev logo. Duljina cijevi puške je 60.96 cm.


Prigodni nož za 70-u obljetnicu također ima ugraviran zlatni logo. Drška noža izrađena je od oraha kao i kundak ili može biti od javora ili drva ruže.
Kako bi ovaj paket bio upotpunjen pridodana mu je i kožna torba za pušku te cijeli paket tada iznosi $5,900.

Čitajte još u ovoj rubrici: « CZ 550 Sonoran Weatherby Orion I »
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023