Priuštite si Browiningovu Citori lightning sačmaricu

Napisao/la  Petak, 19 Prosinac 2014 02:49

Ovog Božića, u Fanzoju možete Browningovu Citori lightning sačmarica kupiti s popustom ako plaćate u gotovini.

Pištoljski držak je malo drugačije dizajniran i omogućuje bolji hvat, što posljednično ima utjecaj i na brzinu smještanja puške o rame. Nadopuna dršku je i lijepo zaobljen potkundak koji pruža dobar hvat. Citori lightning predstavlja kompromis između vrlo brzih pušaka s ravnim kundacima i stabilnijih pušaka s punim pištoljskim drškom –  riječ je o vrlo dobroj izvedbi koja najviše daje u lovu na pernatu močvarnu divljač.

Cijevi, zatvarač, zaštita okidača i ostali metalni dijelovi su brunirani, a drveni dijelovi, napravljeni od oraha, dorađeni su do visokog sjaja. Okidač je zlatne boje, što je klasična tradicija Browninga, a drveni dijelovi su izrezbareni u elegantnom uzorku. Ova bokerica (u originalu) nema jastučić za smanjenje trzaja zbog čega je i nešto lakša (od 2.9 kg, ovisno o kalibru). Dakako, postoje i verzije s jastučićem.

Izgled, kvaliteta izvedbe i preciznost, čine ove puške poželjnima za svakog ozbiljnijeg lovca. Dolazi u kalibrima 12, 20 i 28, a svaki kalibar s dužinom cijevi od 66 i 71 cm.

Lovac.info
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023