KRIEGHOFF PUŠKA GODINE 2013 - HUBERTUS JEDNOCIJEVNA PRELAMAČA

Napisao  Subota, 16 Ožujak 2013 12:33

krieghoff2Ovogodišnja KRIEGHOFF „PUŠKA GODINE“ je KRIEGHOFF HUBERTUS jednocijevna prelamača gravirana od strane Armina Bundschuh, u kalibru 270 Win, sa cijevi dužine 60 cm (24“). Ova jedinstvena jednocijevna prelamača sa ekskluzivnim kundakom od prvorazrednog drveta, ukrašena gravurama i na kraju ručno polirana uljem, impresionira zapanjujučim gravurama na glavi puške, s afričkim lovačkim prizorima koji su naglašeni  u dva različita zlatna tona – zelena i žuta.

krieghoff2KRIEGHOFF JEDNOCIJEVNA PRELAMAČA

Ovogodišnja KRIEGHOFF „PUŠKA GODINE“ je KRIEGHOFF HUBERTUS jednocijevna prelamača gravirana od strane Armina Bundschuh, u kalibru 270 Win, sa cijevi dužine 60 cm (24“). Ova jedinstvena jednocijevna prelamača sa ekskluzivnim kundakom od prvorazrednog drveta, ukrašena gravurama i na kraju ručno polirana uljem, impresionira zapanjujučim gravurama na glavi puške, s afričkim lovačkim prizorima koji su naglašeni  u dva različita zlatna tona – zelena i žuta.

Leopard u skoku iz zlatnog ovalnog okvira, medaljon u bulino stilu, u okolnim Akacijama nakon bijega Impala. Elegantno lišće Akacija naglašeno je u zelenom zlatu. Na desnoj strani puške, najbrži lovac, Geopard, hvata svoj plijen. Na gornjoj poluzi za prelamanje puške, afrički kontinent je prikazan u zlatu, a štitnik okidača ima ugraviranu glavu trofejne Impale. Metalni završetak rukohvata elegantno prikazuje veličanstvenu glavu Leoparda.

hubertus-jednocjevna-prelamaca-krieghoff

Ovaj profinjeni stil rezbarenja nastavlja se i na ostalim dijelovima puške i dovršava elegantan izgled ove Krieghoff Hubertus jednocijevne prelamače. Još jedna Krieghoff „PUŠKA GODINE“ koja s pravom zaslužuje svoj naslov.

Ova puška također dolazi s lovačkim nožem, napravljenim od najfinijeg višeslojnog nehrđajućeg Damask čelika, s dužinom  188 mm (4,6“). Ručka noža izrađena je od impalinog roga, a korice od nojeve kože.

hubertus

image003

image005

image007

image009

Za dodatne informacije o ovom proizvodu kontaktirajte MA-RA doo (www.ma-ra.hr).

Priprema: LOVAC.info
Zadnja izmjena Srijeda, 20 Ožujak 2013 14:31
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023