Trio za primamljivanje divljih svinja

Napisao/la  Ponedjeljak, 15 Rujan 2014 08:48

Danas vam predstavljamo tris proizvoda namijenjenima privlačenju divljih svinja. Svi proizvodi tvrtke Hagopur razvijeni su u suradnji sa znanstvenicima te prema najnovijim znanstvenim spoznajama, neškodljivi su za okoliš a primjena daje izvrsne rezultate.

Hagopur Premium Schwarzwildlockmittel s tartufima je primamljivač divljih svinja baziran na pravim prirodnim tartufima te Périgord soka od tartufa. Ne sadrži nikakve sintetičke komponente, miris je prirodan i dugotrajan. Ovaj primamljivač neodoljivo privlači i veprove i krmače, a primjenjuje se na jednostavan i siguran način.

Primjena: aplicirati na željeno mjesto laganim stiskanjem bočice. Preporuča se blizu stabala (trljališta), kaljužišta i hranilišta.

Količina: 500 ml

Hagopur Sau-Wohl Lockmittel je primamljivač krmača baziran na prirodnim mirisima, aromama i feromonima. Visokoučinkovit  je i ima široku primjenu. Može ga se koristiti za primamljivanje "pred pušku" u blizini čeke ali i za odvraćanje divljih svinja od poljoprivrednih površina. 

Primjena: ekonomično nanjeti blizu kaljužišta, hranilišta i stabala gdje svinje inače označavaju svoj teren.

Količina: 1000 ml

Hagopur Premium Schwarzwildlockmittel Pherotar Plus je primamljivač baziran na bukovom katranu. Primamljivač ima dugotrajan, intenzivan i prirodan miris koji mami na velikim udaljenostima. Koncentrat bukve inače ima i antiseptičko djelovanje a koristi se i u veterinarskoj medicini, a otkriveno je da ga divlje svinje obožavaju - kako možete i sami vidjeti u videu niže

Primjena: laganim priskom na bočicu nakapati na živa ili oborena stabla u blizini hranilišta ili prijelaza divljači.

Količina: 1000 ml

Hagopur primamljivače možete naručiti preko web trgovine za lovce Tetrijeb.eu!

Lovac.info
Zadnja izmjena Nedjelja, 16 Studeni 2014 01:18
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023