SWT nosači optičkih ciljnika

Napisao/la  Četvrtak, 11 Rujan 2014 00:06

Saznajemo iz Lapis Plusa o novitetima u ponudi SWT nosača optičkih ciljnika. Okrećući se konceptu brzog skidanja optika i lake zamjene istih na osnovi Weaver ili Picatinny šina, stiže obavjest o prispjeću na naše tržište tzv. "Quick Release" nosača optičkih ciljnika koje odlikuje mogućnost jednostavnog i brzog skidanja optike s postojećih baza ili Weaver/Picatinny šine.

Kako saznajemo, prvi su stigli "Quick Release" visoki nosači za ciljnike 25,4mm širine tubusa i srednje visoki nosači za ciljnike 30mm tubusa. Riječ je o visokokvalitetnim čeličnim nosačima vrhunsko precizne obrade.

Za ovu sezonu se najavljuje popuna cijele palete kako klasičnih čeličnih nosača tako i brzoskidajućih te odgovarajućih šina za sve tipove pušaka. Pored navedenog stižu i Schwenk montaže te drugi specijalni nosači za ciljnike, lampe...

Lapis Plus d.o.o. je distributer cijele palete SWT proizvoda koji obuhvaćaju baterijske lampe, ciljnike, nosače i dodatnu opremu za iste.

Savjetujemo da posjetite trgovinu Lapis Plus d.o.o., u SC Prečko, Slavenskog 1, Zagreb ili ih za sve informacije nazovete na broj 01-3887736.

Lovac.info
Zadnja izmjena Nedjelja, 16 Studeni 2014 01:23
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023