Magnum Ullmann priznanje

Napisao/la  Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 00:08

Lovorko-milosevic 1Ullmann priznanje nastalo je iz kako bi se odala počast lovcima na njihovim uspješnim odstrijelima europske divljači. Ullmann priznanje za trofeje europske divljači sastoji se od 5 razina, ovisno o broju odstrijeljenih vrsta. Prvu razinu može se dobiti za odstrjel 8 vrsta, a najveću, petu razinu, za odstrijel 40 vrsta. Da bi uopće se lovac uopće mogao kandidirati za nagradu, mora biti član Safari Club Internationala i trofeji moraju biti prijavljeni u bazi podataka SCI-ja ili fotografirani ukoliko vrstu SCI ne boduje. Magnum Ullmann nagrada je najveće moguće lovačko dostignuće i dodjeljuje se pri odstrijelu više od 46 različitih vrsta divljači. Lovorko Milošević iz Dubrovnika prvi je dobitnik Magnum Ullmann nagrade. Lovio u četrnaest zemalja Europe i sakupio trofeja 48 različitih lovnih vrsta.

Lovorko-milosevic 1

Ullmann priznanje nastalo je kako bi se odala počast lovcima na njihovim uspješnim odstrijelima europske divljači. Ullmann priznanje za trofeje europske divljači sastoji se od 5 razina, ovisno o broju odstrijeljenih vrsta. Prvu razinu može se dobiti za odstrjel 8 vrsta, a najveću, petu razinu, za odstrijel 40 vrsta. Priznanje je prvi puta predstavljeno 1995. godine na sajmu Jagen und Fischen Show u Njemačkoj.

ullmann-pokaliDobitniku priznanja dodijeljuje se kristalni trofej, a samo priznanje od prve do pete razine košta od 2 500 eura, a Magnum Ullmann priznanje 5000 eura. Da bi uopće se lovac uopće mogao kandidirati za nagradu, mora biti član Safari Club Internationala i trofeji moraju biti prijavljeni u bazi podataka SCI-ja ili fotografirani ukoliko vrstu SCI ne boduje.

Koje su to vrste divljači koje SCI prepoznaje točno je specificirano – više o tome možete pogledati na: Ullmann - species.

Magnum Ullmann nagrada je najveće moguće lovačko dostignuće i dodjeljuje se pri odstrijelu više od 46 različitih vrsta divljači.

Lovorko Milošević iz Dubrovnika prvi je dobitnik Magnum Ullmann nagrade. Lovio u četrnaest zemalja Europe i sakupio trofeja 48 različitih lovnih vrsta.

Osim Miloševića, Magnum Ullmann nagradu do sada je dobilo još sam pet lovaca, većinom iz sjeverne Amerike.

Lovac.info