Švicarskom lovcu oduzeta lovačka puška

Napisao  Utorak, 18 Rujan 2012 10:51

Na graničnom prijelazu Terezino Polje u subotu je u 10.45 sati u automobilu 52-godišnjeg Švicarca pronađeno lovačko oružje i streljvo. Švicarac je iz Mađarske ušao u Hrvatsku, a u prtljažniku je imao lovačku pušku s optičkim nišanom i streljivom. Iako je 52-godišnjak nakon nalaženja oružja pokazao oružni list, dobio je kaznu jer je pušku morao pokazati pri ulasku u državu. Švicarac je odmah uz optužni prijedlog odveden sucu za prekršaje, gdje mu je određena novčana kazna od 3.000 kuna. Kaznu je odmah platio, a pronađeno oružje mu je oduzeto.  Molimo za komentare....

Na graničnom prijelazu Terezino Polje u subotu je u 10.45 sati u automobilu 52-godišnjeg Švicarca pronađeno lovačko oružje i streljvo. Švicarac je iz Mađarske ušao u Hrvatsku, a u prtljažniku je imao lovačku pušku s optičkim nišanom i streljivom.

Iako je 52-godišnjak nakon nalaženja oružja pokazao oružni list, dobio je kaznu jer je pušku morao pokazati pri ulasku u državu. Švicarac je odmah uz optužni prijedlog odveden sucu za prekršaje, gdje mu je određena novčana kazna od 3.000 kuna.

Kaznu je odmah platio, a pronađeno oružje mu je oduzeto. Molimo za komentare....

Zadnja izmjena Utorak, 18 Rujan 2012 10:58