Najava: "Lov, ribolov, priroda, turizam" od 10. do 12. listopada u Varaždinu

Napisao/la  Nedjelja, 28 Rujan 2014 01:08

U Varaždinu se od 10., 11. i 12. listopada održava 19. Međunarodni sajam "Lov, ribolov, priroda, turizam". Dvjestotinjak izlagača svojim prezentacijama proizvoda i edukacijskim programima ovaj specijalizirani sajam čine središnjim hrvatskim događanjem takve vrste. 

U Varaždinu se od 10., 11. i 12. listopada održava 19. Međunarodni sajam "Lov, ribolov, priroda, turizam".

Lovna sezona u Hrvatskoj već tradicionalno počinje na varaždinskom Sajmu lova i ribolova. Dvjestotinjak izlagača svojim prezentacijama proizvoda i edukacijskim programima ovaj specijalizirani sajam čine središnjim hrvatskim događanjem takve vrste. Štoviše, sajam u Varaždinu već je gotovo 20 godina mjesto susreta i ugodnoga druženja zaljubljenika u lov, ribolov i prirodu.

Izložbenoprodajni program sajma svake je godine popraćen nizom aktivnosti zabavnog i edukativnog karaktera, pa su neizostavni dio programa i stručna predavanja, okrugli stolovi, izložbe, demonstracije i radionice.

Sajam će svoja vrata otvoriti u petak 10. listopada u 9 sati, a radno vrijeme će biti od 9 do 19 u petak i subotu te od 9 do 17 u nedjelju.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni na ulazu na sajam. Cijena redovnih ulaznica iznosi 25 kn, dok je cijena studentske, đačke i umirovljeničke ulaznice 15 kn. Organizirane grupe, za više od 20 osoba, ostvaruju popust od 20% na kupovinu ulaznica u paketu.

Za više informacija kliknite ovdje.

Lovac.info
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023