Jagen und Fischen ovog vikenda u Bavarskoj!

Napisao/la  Petak, 17 Siječanj 2014 00:07

JagenFischen-Bavarska 18Jagen und Fischen – međunarodni sajam svega lijepoga i korisnoga za lovce, ribolovce i ljubitelje boravka na otvorenom. Sajam počinje u četvrtak, 16.01. i traje do nedjelje, 19.01. a održava se u bavarskom gradu Augsburgu. Sajam zbilja ima raznoliku ponudu i zamišljen je kao mjesto susreta ljubitelja lova i ribolova, lovačkih pasa, off road vozila i oružja.

Jagen und Fischen – međunarodni sajam svega lijepoga i korisnoga za lovce, ribolovce i ljubitelje boravka na otvorenom. 

Sajam počinje u četvrtak, 16.01. i traje do nedjelje, 19.01., a održava se u bavarskom gradu Augsburgu. Sajam zbilja ima raznoliku ponudu i zamišljen je kao mjesto susreta ljubitelja lova i ribolova, lovačkih pasa, off road vozila i oružja.

 

Tako će se posjetitelji moći raspitati (i odlučiti za kupnju) najnovijih vrsta lovačkog oružja, streljiva, literature, opremi za orijentaciju, opremi za održavanje oružja i prepariranje trofeja, noževima, optikama i uređajima za noćno promatranje, hladnjačama za divljačinu, hranilice i hranu za divljač, a moći će kupiti i rabljeno oružje. Ne smije se zaboraviti ni odjeću za lov i ribolov, te sitnice za uređenje doma ili lovačke kuće.

Dio za putovanja i turizam nudi bukiranje safarija, egzotičnih destinacija, predstavljanje lovnog turizma zemalja, prezentacije i drugo.

U dijelu posvećenom lovačkim psima može se pogledati i kupiti opremu za uzgoje, držanje i treniranje, literaturu, kućice i kaveze, pregrade, hranu, igračke, sitnice i još mnogo toga. Off road dio nudi terence, pick-upove i prikolice koji će se moći i testirati u hali 3 (sajam se održava u tri hale).

Za opuštanje i gastronomski intermezzo tu je Beer garden koji će nuditi pivo i tradicionalna bavarska jela. Tu su još i prezentacije knjiga, lova lukom i strijelom te puškarskog umijeća, nagrade igre, izložbe lovačkih pasa, trofeja, ptica grabljivica i još mnogo toga.

Sajam je otvoren od 9:30 do 18 sati, a ulaznica košta 8.50 eura. Mogu vam se pridružiti i vaši četveronožni prijatelji.

Za više informacija posjetite stranicu Jagen und Fischen.

Lovac.info
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023