Bzenica očekuje lovce strijelce iz cijele zemlje

Napisao/la  Petak, 26 Rujan 2014 06:05

Lovački savez Požeško-slavonske županije idućeg je vikenda na svome strelištu olimpijskih uvjeta domaćin 20. Državnog prvenstva Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu. Očekuju se ekipe iz svih hrvatskih županija što će ukupno biti oko 200 strijelaca, sudaca i gostiju, a natjecanje se održava po Pravilniku o lovnom streljaštvu i to u disciplinama trap i parkur.

Lovački savez Požeško-slavonske županije idućeg je vikenda na svome strelištu olimpijskih uvjeta domaćin 20. Državnog prvenstva Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu.

Očekuju se ekipe iz svih hrvatskih županija što će ukupno biti oko 200 strijelaca, sudaca i gostiju, a natjecanje se održava po Pravilniku o lovnom streljaštvu i to u disciplinama trap i parkur.

U petak 26. rujna od 8 sati je službeni trening, u subotu u 10 sati svečano otvaranje prvenstva, a toga dana te u nedjelju 28. rujna su natjecanja, te u poslijepodnevnim satima proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

-Za ovo natjecanje ograđeno je strelište, te nabavljena nova oprema za obje discipline, tako da ga dočekujemo potpuno spremni – kaže predsjednik Županijskog lovačkog saveza Zdravko Vujnović poželjeviši dobrodošlicu sudionicima, te sportsku i fer borbu, kao i uspješan nastup.

Požega.eu, 24.09., J.T.
Zadnja izmjena Petak, 11 Rujan 2015 19:09
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023