LS Osječko baranjska županije: održano je izlučno natjecanje za LKK Sv. Hubert

Napisao/la  Četvrtak, 25 Rujan 2014 08:30
Ocijeni
(0 glasova)

U nedjelju, 21. 09. 2014. u organizaciji LS Osječko baranjske županije održano je izlučno natjecanje za „Lovno kinološki Kup Sv. Huberta“. Natjecanje je održano na terenima zajedničkog lovišta „Osijek“ kojim u produženom zakupu gospodari LD „Mursa“ Osijek.

U nedjelju, 21. 09. 2014. u organizaciji LS Osječko baranjske županije održano je izlučno natjecanje za „Lovno kinološki Kup Sv. Huberta“ koji će se 17. i 18. listopada održati u Viljevu, u lovištu Podravska Moslavina, u organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza. 

Natjecanje je održano na terenima zajedničkog lovišta „Osijek“ kojim u produženom zakupu gospodari LD „Mursa“ Osijek. Natjecanju je pristupilo 13 vodiča pasa ptičara, od čega njih 9 iz Lovnog ureda Osijek, LU Baranja predstavljala su 2 natjecatelja, kao i LU Donji Miholjac. Iz preostala tri ureda (Đakovo, Valpovo, Našice) nije bilo natjecatelja.

Po završetku natjecanja suci natjecanja, Vjekoslav Pavlečić, Nenad Škugor i Antun Mak su obrazložili svoje ocjene, komentirali nastupe  natjecatelja i pasa te proglasili pobjednike natjecanja.

  • Prvo mjesto osvojio je Vladimir Mak iz LD „Čepin“ s njemačkom oštrodlakom ptičarkom imena Aba. 
  • Drugi je bio Adam Hmura iz LD „Kobac“ Vladislavci s engleskim poenterom Aira od Hmure.
  • Treće mjesto pripalo je Trpimiru Vidakoviću, članu LD „Sokol“ Tenja i njegovoj kratkodlakoj ptičarki po imenu Anda.

Svim sudionicima podijeljene su prigodne medalje, a onim najuspješnijima koji će u Viljevu na Državnom kupu predstavljati LS OBŽ, Domin Stanušić, predsjednik LD „Mursa“ i Antun Mak, voditelj lovne kinologije LS OBŽ, podijelili su pehare.

Manifestaciji su prisustvovali predsjednik saveza Zlatko Stolnik, te članovi IO Tomislav Mikulić i Ante Milardović.

LS Osječko baranjske županije, 23.09., Z.A.
Pročitano 2781 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023