Glavna uzgojna izložba hrvatskih autohtonih pasmina pasa

Napisao/la  Utorak, 06 Svibanj 2014 00:08
Ocijeni
(0 glasova)

Najveće okupljanje Hrvatskih autohtonih pasmina pasa u vidu izložbe održat će se u Karlovcu u subotu, 31. svibnja 2014. godine. Mjesto izložbe je športsko rekreacijski centar "Korana". Svi vlasnici i uzgajači autohtonih pasmina moći ćebez naknade prijaviti svoje pse,a očekuju ih brojne nagrade i pokloni.

Najveće okupljanje Hrvatskih autohtonih pasmina pasa u vidu izložbe održat će se u Karlovcu u subotu, 31. svibnja 2014. godine.

Mjesto izložbe je športsko rekreacijski centar "Korana", a svi vlasnici i uzgajači autohtonih pasmina moći će bez naknade prijaviti svoje pse. Očekuju ih i brojne nagrade i pokloni!

Naljepše odabrani psi hrvatskih pasmina predstavljat će Hrvatsku na Europskoj izložbi pasa u Brnu, Češka,od 23. do 26. listopada 2014.

Izlagati se mogu psi koji posjeduju rodovnicu priznatu od FCI. Isključeni su kastrirani, sterilizirani i bolesni psi, kao i ženke u tjeranju. Psi moraju biti cijepljeni protiv bjesnoće shodno zakonu, a bez knjižice o cijepljenju i ostalih traženih veterinarskih potvrda neće biti pušteni na izložbeni prostor. Kupirani  psi oštenjeni nakon 01. siječnja 2013.  godine ne mogu sudjelovati na kinološkim manifestacijamana području Republike Hrvatske. Izuzeci su propisani Zakonom o zaštiti životinja.

Svi psi prijavljuju se na glavnu uzgojnu izložbu hrvatskih autohtonih pasmina pasa BESPLATNO!

Suci:

  • Dalmatinski pas - Darko Martinović
  • Hrvatski ovčar - Zdravko Kliček
  • Istarski gonič kratke dlake, Istarski gonič oštre dlake - Dražen Matičić
  • Mali međimurski pas međi - Zdravko Kliček
  • Posavski gonič - Darko Martinović
  • Tornjak - Srećko Kukić

Sve informacije vezane uz ovu izložbu možete dobiti u Hrvatskom kinološkom savezu na telefone: 01 48 46 124 i 01 48 46 126 (Sanja Buva i Ivana Solomun). Više informacija na webu.

Lovac.info
Pročitano 2537 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023