IPO i ocjena oblika za njemačke lovne terijere - Stari Jankovci 2014

Napisao/la  Srijeda, 12 Veljača 2014 00:18
Ocijeni
(0 glasova)

LOGO HKNJLTHrvatski klub njemačkih lovnih terijera, podružnica Srijem, zajedno sa Hrvatskim kinološkim savezom, organizira manifestaciju Ispit prirođenih osobina i ocjena oblika za njemačke lovne terijere. Manifestacija će se održati 29. ožujka 2014.godine, u Starim Jankovcima (županija Vukovarsko-srijemska). Suditi će suci iz Austrijskog kluba za njemačke lovne terijere. Rok prijave je do 01. ožujka 2014 ili do popune prijava.

LOGO HKNJLT

Hrvatski klub njemačkih lovnih terijera, podružnica „Srijem“ zajedno sa Hrvatskim kinološkim savezom, organizira manifestaciju Ispit prirođenih osobina i ocjena oblika za njemačke lovne terijere.

Manifestacija će se održati 29. ožujka 2014.godine, u Starim Jankovcima (županija Vukovarsko-srijemska), a voditelj manifestacije biti će Dejan Domitrović.

Suditi će Franz Pusch (A), Rainer Schlipfinger (A) i Johannes Dörfler (A) iz Austrijskog kluba za njemačke lovne terijere (Österreichischer Club für Deutsche Jagdterrier) koji je također udružen u Međunarodni savez za njemačke lovne terijere (Internationaler Verband für Deutsche Jagdterrier).

Psi koji sudjeluju na manifestaciji moraju posjedovati rodovnicu priznatu od FCI, biti cijepljeni protiv bjesnoće i označeni mikročipom u skladu sa zakonom. Na manifestaciji ne mogu sudjelovati kastrirani, sterilizirani i bolesni psi, kao i ženke u tjeranju.

Organizator pored redovitih isprava, dodjeljuje i posebne klupske „Potvrde“ svim psima koji polože ispit prirođenih osobina i budu pozitivno ocjenjeni za oblik. Broj pasa koji mogu sudjelovati na manifestaciji je 15, odnosno po 5 pasa u tri ispitne skupine, a u slučaju prekobrojnih prijava za sudjelovanje prednost imaju prijavljeni psi kojih su vlasnici članovi Kluba.

Naknada za ispit prirođenih osobina iznosi 200,00 kuna, a za ocjenu oblika 50,00 kuna, s tim da članovi Hrvatskog kluba njemačkih lovnih terijera imaju 50% popusta. Plaćanje naknade za sudjelovanje je osobno na dan ispita. Za nastalu štetu koju eventualno počini pas odgovoran je vlasnik psa. 

Sudionici manifestacije iz Republike Hrvatske moraju imati plaćenu članarinu HKS za 2014.godinu, a što će dokazati predočenjem iskaznice ili uplatnicom o plaćanju iste. 

Za sve informacije i prijavljivanje pasa možete se obratiti pročelniku podružnice Srijem, Dejanu Domitroviću na 098 9354-839. Rok prijave je do 01. ožujka 2014 ili do popune prijava.

Srdačnu dobrodošlicu i dobre rezultate, žele Vam članice i članovi Hrvatskog kluba njemačkih lovnih terijera!

HKNJLT
Pročitano 2233 puta
K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023