Uzgajivačnica: Njemačkih oštrodlakih ptičara OD SIRAČA

Napisao/la  Darko Petak, 26 Siječanj 2007 01:00
Ocijeni
(0 glasova)
njemacki_ostrodlaki_pticarNjemački oštrodlaki ptičari: OD SIRAČA

Uzgajivačnica se može pohvaliti sa najdužom tradicijom uzgoja njemačkih oštrodlakih ptičara u Hrvatskoj, 26 godina tradicije, preko 60 uzgojenih legala, 9 INT CH, 11 HR CH, 2 WSg i 1 ESg što u radu, sto u eksterijeru. U njihovoj uzgajivačnici uvijek možete naći priplodnjake iz vlastitog linijskog uzgoja, psi iz njihovog  uzgoja postižu najznačajnije rezultate kako na eksterijernim tako i na radnim manifestacijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Obitelj Reindl i Branimir Reindl dr.vet.med. kinološki sudac za VII i VIII FCI skupinu za oblik i rad....

tripsa-200.jpg Njemački oštrodlaki ptičari: OD SIRAČA

Uzgajivačnica se može pohvaliti sa 26 godina tradicije, preko 60 uzgojenih legala, 9 INT CH, 11 HR CH, 2 WSg i 1 ESg što u radu, sto u eksterijeru. U našoj uzgajivačnici uvijek možete naći priplodnjake iz vlastitog linijskog uzgoja, psi iz našeg uzgoja postižu najznačajnije rezultate kako na eksterijernim tako i na radnim manifestacijama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Nalazimo se u Zagrebu. Samo ime Od Sirača potječe od imena mjesta gdje je odrastao moj otac i osnivač uzgajivačnice Krešimir, svih prije spomenutih uspjeha ne bi bilo vjerojatno da u svemu nije bilo i podrške majke, sestre i brata, i da Vam se predstavim ja koji Vam sve ovo pišem sam Branimir Reindl dr.vet.med. kinološki sudac za VII i VIII FCI skupinu za oblik i rad.

Posjtite našu web stranicu i saznajte više! Smješak

Pročitano 6381 puta
K2 Items

-

SO hunting tM

so hunting 1 2023 mala

fanzoj lovac info
ritosa lovac info
ma ra lovac infp

lovac kuhada reklama banner veliki2023