Najava: Državno prvenstvo u radu pasa jamara u Strmcu Samoborskom

Napisao  Srijeda, 21 Listopad 2009 06:42
Ocijeni
(0 glasova)

Hrvatski kinološki savez i njegovo Povjerenstvo za uzgoj i rad lovnih pasmina pasa, a u suradnji s K.U. Strmec Samoborski organizira Državno prvenstvo u radu pasa jamara koje će se održati u Strmcu Samoborskom 14. studenog 2009. godine. Državno prvenstvo pasa jamara održava se prema Pravilniku o radu pasa jamara na državnom prvenstvu , a koji je dostavljen svim kinološkim udrugama .

NEĆE SE ODRŽATI

Hrvatski kinološki savez i njegovo Povjerenstvo za uzgoj i rad lovnih pasmina pasa u suradnji s KU Samobor donjelo je odluku da se zbog malog broja prijavljenih pasa - NE ODRŽI.

 


DRŽAVNO PRVENSTVO U RADU PASA JAMARA -Strmec Samoborski 14.11.2009.

Hrvatski kinološki savez i njegovo Povjerenstvo za uzgoj i rad lovnih pasmina pasa u suradnji s KU Samobor organizira Državno prvenstvo u radu pasa jamara koje će se održati u Strmcu samoborskom 14. studenog 2009. godine.

NEĆE SE ODRŽATI

Hrvatski kinološki savez i njegovo Povjerenstvo za uzgoj i rad lovnih pasmina pasa u suradnji s KU Samobor donjelo je odluku da se zbog malog broja prijavljenih pasa - NE ODRŽI.

 

 

Državno prvenstvo  pasa jamara održava se prema Pravilniku o radu pasa jamara na državnom prvenstvu, a koji je dostavljen svim kinološkim udrugam, članicama HKS-a.

Ukoliko isti do sada već niste nabavili možete ga skinuti na slijedećem linku:

PRAVILNIK DRŽAVNO PRVENSTVO JAMARA DOWNLOAD

Natjecatelji se mogu samostalno prijaviti na Državno prvenstvo uz uvjet da posjeduju položen ispit prirođenih osobina nad zemljom i ispit prirođenih osobina pod zemljom.

Predviđeni suci: Ivan Grd, Marijan Hruš, Josip Panić, Nenad Vujanović

Rok za prijavu: 5.11.2009.

Detaljan program održavanja Državnog prvenstva u radu pasa jamara, kao i lista sudaca dostavljen je kinološkim udrugama, a prijavnica će biti objavljena na ovoj stranici 15.10.2009.

Pogledaj lokaciju - Lovački dom Jastreb - Strmec na velikoj Google karti

 

Pročitano 2726 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023