GECO: nova web stranica optimizirana za pametne telefone i tablete

Napisao  Petak, 20 Svibanj 2016 00:49
GECO GECO

Proizvođač streljiva GECO dio je RUAG grupe od 2002 godine. Geco nudi široku paletu lovačkog I sportskog streljiva. Više od 100 godina iskustva u razvoju I proizvodnji ulaže se u svaki metak, osiguravajući sve potrebe modernog streljiva. Zbog toga je Geco odlučio da njihova web stranica treba novi, moderan izgled.

Osim facelifta koji je učinio izgled nove stranice modernim I dinamičnim, također su prerađeni opisi proizvoda, a nova baza podataka ispunjena je fotografijama te pruža drukčiji izgled I osjet. Široka paleta proizvoda zadovoljiti će sve, od strastvenih lovaca do ambicioznih sportskih strijelaca.

Novost je ono što dizajneri weba zovu adaptacijski dizajn. Zvuči zanimljivo? Zanimljivo je. Ovo znači da je web stranica dizajnirana kako bi bila perfektno prikazana na bilo kojem tabletu ili pametnome telefonu. Sve će biti dostupno u različitim formatima, od izbora streljiva prema kalibru I zrnu pa sve do potrage prodavača. To znači da možete dobiti sve moguće informacije o Geco proizvodima, bez obzira sjedili za računalom ili prčkali po mobitelu.

Nova GECO web stranica: intuitivna te user-friendly

Navigacija na web stranici je samorazumljiva te pomaže korisniku kako bi brzo dospio do traženog proizvoda. Adaptivni dizajn automatski prepoznaje uređaj te osigurava točan prikaz svih podataka, bez obzira radilo se o računalu, tabletu ili pametnom telefonu.

Posjetitelji nove Geco web stranice također mogu pogledati brošure te najnovije verzije kataloga.

Posjetite novu GECO web stranicu na adresi: www.geco-munition.de
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023